Sualtı Ragbisi Üçüncülük

Su üstünde bilim insanı sualtında ragbi oyuncusu olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrencimiz Şeyda Asena BÜYÜKÖZ ve takımı, 18 Yaş Altı (U18) Federasyon Kupası’nda ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI ve madalyası kazandı.

Sualtı Ragbisi 18 Yaş Altı (U18) Federasyon Kupası İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Yüzme Havuzunda 2 gün sürdü. Kupa mücadelesinde kendine düşen görev ve sorumlulukları tekniği ve becerisi sayesinde layıkıyla yerine getiren öğrencimiz Şeyda Asena BÜYÜKÖZ takımının 1 numaralı başlığı izleyenleri büyüledi. Mücadelelerin sonunda güzel bir takım oyunu oynayan ekip ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI kazandı.

Değerli öğrencimizi ve arkadaşlarını verdikleri mücadeleden ve aldıkları sonuçtan dolayı tebrik ederiz.

Sualtı Ragbisi ÜçüncülükSualtı Ragbisi Üçüncülük

Yayın: 13.02.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 11:35 - Görüntülenme: 940