Voleybol Turnuvası Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Spor kültürünü benimsemiş, spor disiplinini özümsemiş ve sporu hayatının bir parçası haline getirmiş gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Karma Voleybol Turnuvamız tamamlanmış ve 12. Sınıflarımızın şampiyon olduğu bur turnuvanın ödülleri ve madalyaları Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ tarafından öğrencilerimize verilmiştir.

Başta kıymetli beden eğitimi öğüretmenimiz Ümit Kalkan olmak üzere okulumuzda bu ve benzer spor etkinliklerine zaman ayıran, emek veren ve etkinliklerde performans gösteren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Not: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli Sinem öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yayın: 12.03.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 11:34 - Görüntülenme: 1106