Etiket Sonuçları: voleybol

Ekm

24 Ekim 2023 Salı Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kaptanlığında Öğretmenler Voleybol Takımımız 11. Sınıflarımızın Kız - Erkek Karma Öğrenci Voleybol Takımı ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Kapalı Spor Salonumuzda volaybol maçı yaptılar.

Tem

Okulumuzda öğrencilerimizin çok yönlü gelişmelerini destekleyen ve onların Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi "Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur" düsturu ile beden gelişimlerini olması gereken düzeyde tutmalarına yardımcı olan Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde düzenlenen spor etkinlikleri tamamladı ve son olarak voleybol turnuvası ödül töreni ile öğrencilerimiz madalyalarını ve kupalarını aldılar.

Ock

Akademik başarılarını sürdürürlerken stres atmak, beden sağlıklarını korumak ve rahatlamak amacıyla spor yapan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde sınıflar arası kız-erkek karma Voleybol müsabakaları dönem boyunca heyecanlı bir şekilde devam etti ve turnuva sonucunda ilk üç 12. sınıflarımız oldu.

Ara

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ilkesi ile hareket eden öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN´ın koordinesinde sınıflar arasında voleybol müsabakaları devam ediyor.

Mrt

Spor kültürünü benimsemiş, spor disiplinini özümsemiş ve sporu hayatının bir parçası haline getirmiş gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Karma Voleybol Turnuvamız tamamlanmış ve 12. Sınıflarımızın şampiyon olduğu bur turnuvanın ödülleri ve madalyaları Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ tarafından öğrencilerimize verilmiştir.

Şbt

Öğretmen ve öğretmenlerimizin kondisyonlarını yüksek tutmak ve sınıf duvarlarının dışında spor yaparak öğretmen - öğrenci bağını güçlendirmek için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Kıymetli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN desteğinde öğretmenlerimiz de Sınıflar Arası Karma Voleybol Müsabakalarına takım çıkarmışlardır.

Şbt

Ock

Spor imkanlarının hedefler doğrultusunda en etkili şekilde öğrenci ile buluştuğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde çeşitli alanlarda sınıflar arası spor müsabakaları düzenlenmektedir. Bu müsabakalarda öğrencilerimiz sahada oyuncu veya yan hakem olarak görev alırken tribünde de İzmir Fen Lisesine yakışan şekilde sınıflarını desteklemek için taraftar olarak etkin bir şekilde yer almaktadırlar.

May

Sağlam karakterli sağlam vücutlu sağlam kafalı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın özveri ile planladığı ve yönettiği Voleybol ve Basketbol Turnuvaları ödül töreni ile sona erdi.

May

Ock

Dört duvarla sınırlanamayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 12A Sınıfımız ve Öğretmenlerimiz yılın son spor etkinliği olarak gösteri maçına çıktılar.

Ara

Sporu ve sporcuyu seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakalarında Final Maçları başladı.

Ekm

Zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

Ekm

Akademik yeterlilikleri kadar fiziki kondisyonlarını da geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

Nis

Hem öğretmen - öğrenci iletişimini ve paylaşımını arttırmak hem de öğretmen - öğrenci fizik ve kondisyon düzeyini yükseltmek isteyen İzmir Fern Lisesi´nde Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet GÜL koordinesinde Öğretmen - Öğrenci Karma Voleybol Maçları cuma günü yapılan ilk maç ile başlamış ve her cuma tekrarlanması planlanmıştır.

Nis

Sadece akademik değil fizik ve kondisyon yönünden de öğrencilerimizin gelişmesine katkı sağlamayı hedefleyen okulumuzdan bir spor etkinliği haberini sizlerle paylaşıyoruz. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet GÜL koordinesinde düzenlenen Okul Voleybol Ligi Müsabakaları devam ediyor.

Mrt

Fikren, ilmen, fennen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli öğrenciler yetiştirmeyi düstur edinmiş İzmir Fen Lisesi´nden spor ile ilgili güzel bir haberimiz var. Bornova İlçesi Spor Şenliği etkinlikleri arasında yer alan Liseler Arası Voleybol Turnuvasına katılan öğrencilerimiz sahaya yansıttıkları performans, takım oyunu ve teknik becerileri ile turnuvaya renk kattılar.