Etiket Sonuçları: örnek

Kas

Her biri birbirinden değerli olan örnek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencimiz Ufuk Şengüler, Menekşe Tokyay'a mülakat verdi.

Ekm

Münazara kültürü olan ve bu kültüre sahip çıkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ liderliğinde mezun münazırlarımız ve çoğu 12 Sınıf olan öğrencilerimiz 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için fikir kıvılcımları ile ateşlenen akıl bombalarını fişekleyerek seyri güzel bir gösteri maçı gerçekleştirdiler.

Mrt

Araştırma Projelerimizle davet edildiğimiz TÜBİTAK 51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için tanıtım İzmir Bölge Sergisinde tanıtım masalarımızda projelerimizi tanıtıyoruz.

Mrt

Azim ve kararlılıkla sürdürülüp sonuç alınan proje çalışmaları ile öğrencilerine bilimi sevdiren ve Prestijli Birinciliklerle adından söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 10. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız TÜBİTAK 51. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edilen Araştırma Projelerimizin 10. Sınıflarımıza sunumuyla devam ediyor.

Mrt

Nitelikli Proje Çalışmaları ile öğrencilerine bilimi sevdiren ve Prestijli Birinciliklerle adından söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız TÜBİTAK 51. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edilen Araştırma Projelerimizin 9. Sınıflarımıza sunumuyla devam ediyor.

Kas

Nitelikli ve özverili çalışmaları ile örnek olan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI Eğitimde Fark Yaratan Öğretmen olarak Ankara'ya İzmir'i temsilen çağrılmıştır. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklere katılan kıymetli öğretmenimiz kendisi ile ilgili sunumunu da yapmış olup 24 Kasım öğretmenler gününe kadar sürecek olan çeşitli etkinliklerde İzmir'i temsil edecektir.

Şbt

TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edilen Araştırma Projemizi 9. Sınıflarımıza sunduk.

Nis

Proje çalışmları ile öğrencilerine bilimi sevdiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Gıdalarda MonoSodyum Glutamat (MSG) Tayini İçin İkili Enzim Sistemi İle Hazırlanmış Yeni Bir Optik Sistem Tasarımı ve Uygulamaları" isimli Projemizle devam ediyor.

Nis

Bilimi, proje çalışmları ile sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Tavuk Gübresinin Yakımından Elde Edilen Külün İçindeki Fosforun Araştırılması" isimli Projemizle devam ediyor.

Ekm

Bilimin yuvası ve sanatın kalbi İzmir Fen Lisesini ortaokullar ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Haz

Güncel eğitim ve öğretim yaklaşımlarının etkin ve nitelikli bir şekilde uygulandığı okul İzmir Fen Lisesi´nden örnek bir çalışmamızın haberini yapıyoruz. Değerli Onur Kurulu Başkanımız Meryem YAZICI (Biyoloji Zümre Başkanı) ve onur kurulumuz 2016 - 2017 öğretim yılında düzeltici ve önleyici rehberlik çalışmalarına katkıda bulunmuşlardır.

Şbt

Fikirlerin çarpışmaları ile geleceği aydınlatan meşaleyi yakan kıvılcımların okulu İzmir Fen Lisesi Konferans Salonunda Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ ve Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde değerli eğitim uzmanımız 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerimize Münazara Eğitimi verdi ve ardından Okul Münazara Takımımız Örnek Bir Münazara gerçekleştirdi.

Şbt

Kültürü ve birikimi ile fark yaratan okulumuz İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız devam ediyor.