Kas

Öğrencilerimizin zamanlarını faydalı faaliyetlere ayırmasını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde pansiyon öğrencilerimizden istekli olanlar Ege Üniversitesi Tıp Oyuncularının Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi sahnelediği "Yaşar ne yaşar ne yaşamaz" isimli oyunu izlediler.

Kas

Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmesine katkı sağlayan tüm eğitsel faaliyetleri destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde kıymetli öğrencilerimizden oluşan İzmir´in Gururu İFL Münazara Ekibi İstanbul´da 55 okul arasında farkını ortaya koydu.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Okul Yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Cumhuriyetimizin İlanının 93. Yıldönümünü anlamına yakışan şekilde kutladık.

Kas

Okul Aile Birliği Başkanımızı çağrısı doğrultusunda 23 Ekim 2016 Pazar Günü 13.00´da Okulumuzun Yemekhanesinde Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızı gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik. Toplantımızın ardından velilerimizi ana binamıza aldık ve her şube kendi sınıfında olmak üzere veli toplantılarımızı gerçekleştirdik.