Ock

Öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haber var. Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilim Kurulumuzun takibinde titizlikle tamamlanan 17 Adet Öğrenci Projemizi Değerli Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Dr. Filiz KARAOĞLU (Biyoloji) TÜBİTAK Ege Bölge Sorumlusu Prof. Dr. Serdar KORUOĞLU´na elden teslim etti.

Ock

Nitelikli ve özverili çalışmalar sonucunda mutlu ve huzurlu geçen bir öğretim dönemini daha bitirmenin haklı gururu ile 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Kanaat Dönemi İzmir Fen Lisesinde sona ermiştir.

Ock

"Son haftanın son gününün son dersine kadar" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Ahmet AKKOÇ ´17 (Koç Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği) Bilgisayar Olimpiyat Takımını ziyaret etti ve ders anlattı.

Ock

Öğrencisinin başarısını arttırması ve sürdürmesi için destek olan okul İzmir Fen Lisesi´nde 12. Sınıflarımızın Başarısı gündemli toplantımız Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında Bilim Kurulu odamızda gerçekleştirilmiştir.

Tem

Her biri birbirinden özel ve pahabiçilmez olan öğrencilerimizden biri Ceylan Ceylan 49.su düzenlenen Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında Altın Madalya almasının yanında Türk Bayrağını göndere çektirmenin de büyük gururunu yaşadı.

Ara

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Ankara´da ODTÜ, Hacettepe ve BİLKENT Üniversitelerini ziyaret ettiler.

Ara

Nitelikli ve güçlü bir eğitim - öğretim kadrosunun lideri olmanın haklı onurunu yaşayan ve bunun sorumluluğunu taşıyan Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında, veli toplantımız sonrası gerçekleştireceğimiz yenilikler ve iyileştirmeler ile ilgili kararlar almak için Zümre Başkanları Toplantısı yaptık.

Ara

Başta TÜBİTAK Projeleri olmak üzere öğrencilerimizin bilimsel etkinliklerde aktif olarak yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN öğrencilerimize Örnek Bir Proje Sunumu yaptı, Proje Hazırlama Aşamalarında bahsetti ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Ara

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle kahvaltı yaptık.

Ara

2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönem için öğrencilerimizin okuldaki durumlarını velilerimizle paylaşmak, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla 11.12.2016 tarihinde veli toplantısı yapıltık.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Bilim Kurulumuzun yönetiminde Bilim Olimpiyat Takımlarımız kadrolarına yeni öğrencilerimizi katmak için Tanıtım Sınavlarına ve Tanıtım Derslerine devam ediyorlar.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde eğitim uzmanları öğrencilerimize Beyin Odaklı Öğrenme Modeli konusunda seminer verdiler.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmenleri 9. Sınıf öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdiler.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz e-Twinning Proje Çalışmalarına devam ediyorlar.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU başkanlığında her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı tamamladık.