2021 YKS Yerleştirme Sonuçlarımız

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2021 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarımız haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Değerli 2021 mezunlarımıza verdikleri emekten, ayırdıkları zamandan ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ve 2021 mezunlarımızın her birini tebrik ederiz.

Özverileri, fedakarlıkları ve emekleri ile öğrencilerimize destek olan başta aileleri olmak üzere, tüm öğretmenlerimiz ve paydaşlarımıza teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

2021 YKS Yerleştirme Sonuçlarımız2021 YKS Yerleştirme Sonuçlarımız

Yayın: 18.09.2021 - Güncelleme: 18.09.2021 10:47 - Görüntülenme: 11032