Etiket Sonuçları: yerleştirme

Eyl

ÖSYM'nin Kamu Kurumları İşlemleri Sistemindeki istatistiklerimize göre 2023 Yılı YKS Sonucuna göre tercih yapan öğrencilerimiz istedikleri bölümlere yerleştiler. Tüm mezunlarımıza üniversite hayatlarında da kolaylıklar dileriz. İnanıyoruz ki gençlerimiz insan sevgisi ve azimle insanlığa büyük katkılar sağlayacaklardır.

Tem

"İFL 2027 Dönemi Hoş Geldiniz, İzmir Fen Lisesi ailesine katıldığınız için sizleri tebrik ederiz."

Ağu

2022 YKS sonrası öğrencilerimizin tercihlerine göre yerleştikleri bölüm, üniversite ve şehir ile ilgili istatistiki çalışmamız tamamlanmıştır.

Eyl

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2021 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarımız haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2020 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarımız haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Ağu

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, LGS tercih sonuçlarının açıklanması münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Eyl

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.