Atatürkün Ebediyete İntikalinin 82. Yıl Dönümü Anma Töreni

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Büyük Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 82. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

TÖREN PROGRAMIMIZ

- Programın Sunulması (İdil ve Arda)

- Çelenk Sunumu

- Çevrim İçi Anma Töreni

-- İki Dakikalık Saygı Duruşunda Bulunulması ve İstiklal Marşımızın Okunması

-- Coğrafya Öğretmenimiz Meltem Uçar'ın Günün Anlam ve Önemi ile İlgili Konuşmaları

-- Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız'ın Günün Anlam ve Önemi ile İlgili Konuşmaları

-- İzmir Fen Lisesi Öğrencilerini Temsilen Öğrencimizin Günün Anlam ve Önemi ile İlgili Konuşması (Eylül)

-- "Atatürk'ü Düşünüyorum" Şiiri (Seslendiren: Reyhan)

-- Müzik dinletisi (Yemen Türküsü - Halil Mert)

- Kapanış

DİĞER ETKİNLİKLERİMİZ

- İl / İlçe Programına katıldık.

- İFL Medya Kulübü - Atatürk Özel Yayını

- İFL Satranç ve Zeka Oyunları Kulübü - Atatürk Özel Satranç Turnuvası (40 Öğrencimiz ve 1 Öğretmenimiz Katıldı)

ETKİNLİK KOMİTEMİZ

- Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ