Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN İsviçreye Gidiyoruz

Bilimin serüven dolu yolunda ilerleyen öğrencilerimizin maceralarına macera, deneyimlerine deneyim, bilgilerine bilgi ve becerilerine beceri katan okul İzmir Fen Lisesinden Yurt Dışı Bilim Etkinliği haberimizi sizlerle paylaşıyoruz. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT´un koordinesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´un desteğinde öğrencilerimiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkesi CERN, Cenevre, İSVİÇRE´ye seyahat ediyorlar.

Gezimize liderlik eden değerli öğretmenlerimize emeklerinden ve İFL öğrencilerine yakışan şekilde davranan öğrencilerimize sabırlarından ve aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Fotoğraflar bugün (17.02.2017) çekilmiş ve aynı gün sitemizden yayınlanmıştır. Gezimiz vukuatsız devam etmekte olup asayiş berkemaldir. ;)

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN İsviçreye GidiyoruzAvrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN İsviçreye GidiyoruzAvrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN İsviçreye Gidiyoruz

Yayın: 17.02.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:24 - Görüntülenme: 3234