EGE BÖLGE BİRİNCİ olarak FİNALLERDEYİZ

Takım çalışmasında pozitif sinerji yaratarak zeka sorularını akıllıca çözen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında aldıkları puanlara EGE BÖLGE BİRİNCİSİ olarak 11. Sınıflarımızı TÜRKİYE FİNALLERİNDE temsil edecek olan Alper Tezcan, Zeynep Şahin ve Eren Erpalabıyık Türkiye Finali için bireysel ve takım hazırlıklarına devam ediyorlar.

Değerli öğrencilerimize verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederken gösterdikleri performans ve aldıkları sonuçtan ötürü kendilerini tebrik ederiz. Muhteşemsiniz!

EGE BÖLGE BİRİNCİ olarak FİNALLERDEYİZEGE BÖLGE BİRİNCİ olarak FİNALLERDEYİZEGE BÖLGE BİRİNCİ olarak FİNALLERDEYİZ

Yayın: 13.02.2021 - Güncelleme: 13.02.2021 14:35 - Görüntülenme: 590