25 Haziran 2023 tarihinde yapılacak 1. aşama sınavı ile başlayacak olan TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları sürecine hazırlanan öğrencilerimize moral ve motivasyon için mezunumuz Yunus YÜCESOY matematik olimpiyat takımımızı ziyarete gelmiştir.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mezunumuz Yunus Yücesoy Matematik Olimpiyat Takımımıza Motivasyon için Ziyarete GeldiMezunumuz Yunus Yücesoy Matematik Olimpiyat Takımımıza Motivasyon için Ziyarete Geldi

Yayın: 25.04.2023 - Güncelleme: 25.04.2023 10:34 - Görüntülenme: 499