Müdürümüzün 30 Ağustos Mesajı

Öğrencilerinin Türk Bayrağı ve Vatan kelimelerinin anlamını damarlarında hissederek bilmeleri için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Öğrencilerinin Türk Bayrağı ve Vatan kelimelerinin anlamını damarlarında hissederek bilmeleri için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

"Büyük Zafer'in 99. Yıldönümü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımız başta olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyor ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyoruz."

Mahmut YILDIZ

Müdürümüzün 30 Ağustos Mesajı