Etiket Sonuçları: mesaj

Mrt

"3 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi Sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dilerim."

Kas

“Ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.”

Ekm

“29 Ekim 1923’te ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü coşkusunu, millet olarak paylaşıyoruz.  Milletimizin ortak azmi ve millî şuurunun neticesi olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak hepimizin ortak görevidir. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu kutlu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!”

Eyl

"2023 - 2024 eğitim öğretim yılının hayırlı, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını diliyorum."

Ağu

“Türk milletinin azim, inanç ve kararlılığının en güçlü kanıtı 30 Ağustos Zaferidir. Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!”

May

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlamıştır.

Şbt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 6 Şubat Depremi ile ilgili bir mesaj yayımlamıştır:

Eyl

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlamış:

Kas

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Eyl

Öğrencilerimizin salgın tedbirleri içinde en verimli şekilde çalışabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için azim ve kararlılıkla çalışan okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Ağu

Öğrencilerinin Türk Bayrağı ve Vatan kelimelerinin anlamını damarlarında hissederek bilmeleri için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Haz

Akademik başarısıyla gururumuz olan öğrencilerimizin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, YKS münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

May

Eğitim meşalesini taşıma sorumluluğu ile her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Nis

Türk bayrağının gölgesinde özgür bir şekilde yetişen öğrencilerimizin ulusal egemenliğimizin ve değerlerimizin bilincinde yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Mrt

Öğrencilerimizin toplumsal cinsiyet eşitliğini bilerek yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Kas

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Ekm

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Haz

Öğrencilerimizin hedefleri doğrultusunda ilerlemeleri için her daim kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan öğrencilerimiz için bir mesaj yayımlamıştır:

Nis

Milli Eğitim Bakınımız Sayın Ziya Selçuk hazırlanan video ile velilerimize bir mesaj göndermiştir.

Kas

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikalinin 80. Yıl dönümünde okulumuz adına bir mesaj yayımlamıştır:

Haz

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim verme uğraşında olan ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ haftasonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı için öğrencilerimize ve ailelerine okulumuz adına bir mesaj yayınlamıştır:

Değerli Hakan Öğretmen,

Size, Ayşenur ve Batuhan´a çok teşekkür eder üçünüzü candan kutlarım.

Yeni kuşağa biraz ilham ve güvence vermiş isem bana ne mutlu...

Tekrar hem sizi hem de Ayşenur ve Batuhan´ı kutlar gözlerinizden öperim.

Sevgiyle Kalın,

Aziz