Olimpiyatlar için Sınavlar ve Dersler Başladı

Genç yaşta bilimle tanışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Olimpiyat Tanıtım Sınavları ve Dersleri Başladı. Danışman Öğretmenlerimizin koordinesinde Takım Kaptanlarımızın liderliğinde 9. sınıflarımız önce Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar alanlarının tanıtım sınavlarına giriyorlar.

Sınavların ardından 4 haftalık eğitim sürecinde Olimpiyat Ekiplerimizden Olimpiyat Alanı ile ilgili ders alıyorlar.

Derslerin ardından Takım Seçme Sınavımız sonucuna göre de TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 1. Aşama Sınavına girecek olan Olimpiyat Takımlarımız son şeklini alıyorlar.

Aynı anda hem okullu hem alaylı olan bilim insanlarının yetişmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve pahabiçilmezlerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: İlk tanıtım dersi olmasından dolayı Bilgisayar Takımımızın fotoğrafları haberimizde yer almaktadır. Diğer takımlarımızın fotoğrafları geldikçe peyderpey bu sayfamızı güncelliyeceğiz.

Yayın: 04.10.2017 - Güncelleme: 30.05.2024 11:27 - Görüntülenme: 4059