Ağu

İzmir Fen Lisesinde Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI'nın danışmanı olduğu Biyoloji Olimpiyat Takımının Üyesi Öğrencimiz Anıl Deniz YILMAZ Uluslararası Biyoloji Olimpiyatı 2020'de Gümüş Madalya ile okulumuzu, İzmir'imizi ve Türkiye'mizi gururlandırdı.

Ağu

Erasmus+ Programı, Okul Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti 2020 yılı Teklif Çağrısı dönemi için Aydın Fen Lisesi tarafından hazırlanan, okulumuz ve Türkiye'nin öncü fen liselerinin ortağı olduğu "Bilim Yolu" adlı projemiz Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

Ağu

Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında (Temmuz 2015, Bakü, Azerbaycan) Türkiye'nin 1978 yılından bu yana kazandığı 10 madalyaya 11.sini ekleyen Kimya Olimpiyatçımız Baturalp Yalçın Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden 4.00 ortalama ile mezun olarak yine bizleri gururlandırdı.

Ağu

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi liderliğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ı ve öğrencilerimizi makamlarında kabul ettiler ve çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Ağu

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, LGS tercih sonuçlarının açıklanması münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Ağu

Hedefini bilen, o hedefe yönelik titiz ve kararlı bir şekilde çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. 2019 yılı mezunlarımızdan Şevval Arpacıoğlu girdiği 2020 YKS'de Sözel Puanına göre TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu.

Tem

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Tem

Uluslararasında her yıl madalya kazanmasına rağmen ilk madalyayı kazandıkları zamanki heyecanla ve titizle çalışan olimpiyat öğrencilerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine kimya ve yine bir bilimsel başarı haberimiz var. İstanbul, Türkiye´de 52´ncisi pandemi süreci dolayısıyla çevrim içi düzenlenen Uluslararası Kimya Olimpiyatı´nda (IChO 2020) Türk Milli Takımında yer alan Deniz şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip bir adet de altın madalya kazandı.

Tem

Değişen şartlara uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyi olmaya devam edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde destekleme ve yetiştirme kurslarımız yaz döneminde de devam etmektedir.

Tem

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2020 Yılı Son Sınıf Öğrencileri YKS Puan İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Tem

Olimpiyatçıları ile başarıdan başarıya koşan okul İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimizden Emin ERSÜS girdiği YKS'de Sayısal Puanına göre TÜRKİYE ALTINCISI oldu.

Tem

Potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız Pervin Kaplan'ın İnstagram konuğu olarak okulumuzu kendisine sorulan sorular aracılığıyla tanıttı.

Tem

Hedefini bilen öğrenciye en iyilerden olabilme fırsatı veren okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 25 Temmuz 2020 Cumartesi Günü Saat 18.00'da Pervin Kaplan'ın Instagram Konuğu olacaktır.

Tem

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2020 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Tem

Olimpiyat kültürü ile bilime gönül verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine kimya ve yine bir bilimsel başarı haberimiz var. Budapeşte, Macaristan´da 54´üncü düzenlenecek olan ama Pandemi süreci dolayısıyla çevrim içi düzenlenen Uluslararası Mendeleyev Kimya Olimpiyatı´nda Türk Milli Takımında yer alan Deniz şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip üstüne bir de bir gümüş madalya getirdi.