Kas

Bilimin hayatımızı etkileyecek teknolojilere dönüşmesi için girişimlerde bulunan araştırmacı ve gerçekçi öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde danışman öğretmenlerinin koordinesinde proje ekiplerimiz katıldıkları Başakşehir Living Lab İnovasyon Yarışması'nda birinci aşamayı geçmişlerdir.

Kas

İyi ki bu okuldayım diyen ve okuluna sahip çıkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran Canbaz ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz BENİM OKULUM isimli projemizde çevrim içi olarak okulumuzu anlatıyorlar.

Kas

Mevcut koşulları ve fırsatları iyi analiz edip okulu için en verimli eğitim ve öğretim faaliyetlerini planlayan ve gerçekleştirebilen nitelikli bir eğitim kadrosunun emanet edildiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın koordinesinde öğretmenlerimizin etkin çalışması ile mesleki çalışma dönemini verimli bir şekilde tamamladık.

Kas

Bilimin, kültürün ve sanatın buram buram koktuğu okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde NİL DENİZ SÖZVER ve Arda AYÇA başkanlığında öğrencilerimiz 5'BSK isimli projemizde çevrim içi olarak Bilim, Sanat ve Kültür konulu videolar hazırlıyorlar.

Kas

Zamanı lehlerine kullanarak mevcut duruma göre stratejik hamleler yapabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 41 öğrencimizin ve öğretmenimizin katılımıyla Atatürk Özel Satranç Turnuvamızı gerçekleştirdik.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde seçkin öğrencilerimizden oluşan İFL Medya Kulübü ekibi Atatürk Özel Yayınımız 2020 isimli videomuzu hazırladılar.

Kas

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Büyük Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 82. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Kas

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Ekm

Kritik kararları ileriyi düşünerek ve eldeki verileri değerlendirerek alabilenler öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 34 öğrencimizin katılımıyla Cumhuriyet Bayramı Özel Satranç Turnuvamızı gerçekleştirdik.

Ekm

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde cumhuriyet sevdalısı İFL Medya Kulübü Öğrencileri Cumhuriyet Bayramı Özel Yayınımız 2020 isimli videomuzu hazırladılar.

Ekm

Her şartta her zaman değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Cumhuriyetimizin İlanının 97. yıl dönümünü törenimiz ve etkinliklerimizle kutladık. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okul törenimiz ve etkinliklerimiz anlamına yakışan şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Yönetim-Öğretmen-Veli üçlüsü ile 9. Sınıfların en iyi şekilde yüz yüze eğitime başlamaları için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenlerimizin ve 9. sınıf velilerimizin etkin katılımı ile 9. Sınıf öğrencilerimizin 2. kademe yüz yüze eğitime en iyi şekilde uyum sağlayabilmeleri için veli toplantımızı 26 Ekim 2020 tarihinde yaptık ve velilerimizin sorularını yanıtladık.

Ekm

9. Sınıfları için karma ve harmanlanmış öğrenme etkinlikleri ile heyecanla öğrencilerini bekleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenlerimizin etkin katılımı ile 9. Sınıf öğrencilerimizin 2. kademe yüz yüze eğitime en iyi şekilde uyum sağlayabilmeleri için öğretmenler kurulumuzu 26 Ekim 2020 tarihinde topladık ve toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda yaptık.

Ekm

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Ekm

Bilişim okur yazarlığı düzeyini her zaman yüksek tutmak isteyen ve yeni teknolojileri hızlı bir şekilde öğrenerek kullanabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde ders içi etkinliklerin yanı sıra ders dışı etkinliklere de katılan öğrencilerimizden Ömer Faruk AŞIK Bilgeİş platformunda sunulan "Google Drive ile Bulut Teknolojisine Giriş" eğitimini tamamlayarak bu eğitim için okulumuzdan sertifika alan ilk öğrenci olmuştur.