Eyl

İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve okulumuz İngilizce zümresi koordinesinde Mezunlarla İletişim Komisyonumuz Üyelerinden Sayın Yonca Kurt Hanım 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yurt dışı eğitim olanakları hakkında bilgilendirme yaptı.

Eyl

Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvamız Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU desteğinde yoğun katılımlı taraftar grubunun heyecanlı tezahüratları ve sahadaki yüksek ve kaliteli futbol ile devam etmektedir.

Eyl

26 Eylül 2023 tarihinde 08.40 - 09.20 arasında okulumuz konferans salonunda Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzun koordinesinde 9. sınıflarımıza Olimpiyat Çalışmalarını ve Olimpiyat Takımlarımızı tanıttık.

Eyl

Pazartesi günleri geniş katılım ile her yıl yaptığımız TYT Türkçe denemelerimiz Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde bu yıl da bu hafta 93 öğrencimizin katılımıyla devam ediyor.

Eyl

Okulumuzun ilk haftasında Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Panomuzu hazırladılar.

Eyl

Teknofest 2023 İzmir Ziyaretçi kaydınızı yaptınız mı?

Bağlantı: https://t3kys.com/tr/teknofest/visitor/apply/izmir/

Eyl

ÖSYM'nin Kamu Kurumları İşlemleri Sistemindeki istatistiklerimize göre 2023 Yılı YKS Sonucuna göre tercih yapan öğrencilerimiz istedikleri bölümlere yerleştiler. Tüm mezunlarımıza üniversite hayatlarında da kolaylıklar dileriz. İnanıyoruz ki gençlerimiz insan sevgisi ve azimle insanlığa büyük katkılar sağlayacaklardır.

Eyl

20 Eylül 2023 tarihinde okulumuzun Bilim Kurulu Odasında okulumuzdaki ulusal ve uluslararası bilimsel faaliyetleri planlamak, izlemek ve başarılarını artırmak amacıyla bilim kurulumuzun ilk toplantısını Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın, olimpiyat danışmanlarımızın ve proje danışmanlarımızın (TÜBİTAK, Erasmus+) katılımı ile yaptık.

Eyl

19 Eylül 2023 tarihinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR'ın kafile liderliğinde Gezi Kulübü Öğretmenlerimiz Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) ve Ahmet KAMA (Tarih) koordinesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Mehmet KURT desteğinde Ege'nin incisi güzel İzmirimizi 9. Sınıflarımıza gezi güzergahına uyarak ve gezi programını takip ederek uyum haftası faaliyetleri kapsamında tanıttık.

Eyl

Brüksel, Belçika'da 13 - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen Genç Bilim İnsanları Avrupa Birliği Yarışması'nda ülkemizi Bilgi İşlem (Yazılım) alanında "Synthesising Classical Guitar Pieces Using Transformer" isimli projesi ile gururla temsil etti.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi günü okulumuz kapalı spor salonunda okul müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde tören komisyonumuzun titiz bir şekilde hazırladığı, mezunlar derneğimizin desteklediği ve okul mezunlarımızdan İzmir 28. Dönem Milletvekili Sayın Prof. Dr. Ümit ÖZLALE'nin katılımları ile onore ettiği Okul Açılış Törenimiz öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve 9. sınıf öğrenci velilerimizin katılımı ile heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Eyl

"2023 - 2024 eğitim öğretim yılının hayırlı, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını diliyorum."

Eyl

4 Eylül 2023 tarihinde saat 09.00'da İzmir Fen Lisesi Konferans Salonunda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Mesleki Çalışma Programımız doğrultusunda faaliyetlerimize başladık.

Ağu

“Türk milletinin azim, inanç ve kararlılığının en güçlü kanıtı 30 Ağustos Zaferidir. Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!”