Ağu

Her zaman verimli ve faydalı çalışmalar ile öğrencilerinin yanında olan okul İzmir Fen Lisesinde Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih alanlarında nitelikli ve yoğunlaştırılmış çalışmalarımızla kıymetli öğretmenlerimiz son sınıf öğrencilerimizi İFL 24'ü YKS için hazırlıyorlar.

Ağu

"Oxford Üniversitesi Matematik ve Bilgisayar Bölümünü ilk sırada kazanan öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen ailesine, öğretmenlerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim."

Tem

28 Temmuz 2023 tarihinde açıklanan 31. TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 1. Aşama Sonuçlarına göre 24 öğrencimiz 1. aşamayı geçerek yaz okuluna katılma ve 2. aşama sınavına girme hakkı kazandı.

Tem

Ulusal ve uluslararası başarıları ile her zaman gündemde olan nitelikli bilimsel çalışmaların yuvası İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığında Bilim Kurulumuzun koordinesinde TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Proje Yarışmasına hazırlanan öğrencilerimizden Yazılım Alanında Türkiye BİRİNCİSİ olan Öğrencimiz Burak Sina AKBUDAK "Transformer Mimarisi Kullanarak Klasik Gitar Özelinde Sentetik Müzik Üretimi" ve Teknolojik Tasarım Alanında Türkiye İKİNCİSİ olan Öğrencilermiz Eray AKIN, Nisa İLTEKİN ve Murat LEYLEKOĞLU "Sulak Alanların Kirlilik Seviyesini Ölçen Ve Bildiren Güneş Enerjili Duba Geliştirilmesi" isimli projeleri ile Regeneron ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışmasında Los Angeles - California 2024'te ülkemizi temsil edeceklerdir.

Tem

İlk düzenlendiği 2018 yılından beri her yıl olduğu gibi altıncı yılında da altıncı Kez TeknoFest Finallerindeyiz.

Tem

The University of East London tarafından 2 - 16 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenen Londra'daki yaz okuluna Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Doruk Can KAVUT, Efe ERKAN, Murat EMİR ve Nehir BEDİRHANOĞLU katıldılar.

Tem

Okulumuzda öğrencilerimizin çok yönlü gelişmelerini destekleyen ve onların Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi "Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur" düsturu ile beden gelişimlerini olması gereken düzeyde tutmalarına yardımcı olan Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde düzenlenen spor etkinlikleri tamamladı ve son olarak voleybol turnuvası ödül töreni ile öğrencilerimiz madalyalarını ve kupalarını aldılar.

Tem

"İFL 2027 Dönemi Hoş Geldiniz, İzmir Fen Lisesi ailesine katıldığınız için sizleri tebrik ederiz."

Tem

"Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim."

Tem

Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında proje çalışması yapan öğrencilerimiz Nisa İLTEKİN, Ceren YENİDENİZ ve Ayşenur BAYER "Görsel ve Oyun Destekli Küresel Isınma Farkındalığı" isimli projelerini Sırbistan'da düzenlenen International Conference of Young Scientist (ICYS) 2023'te sundular ve JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ kazandılar.

Tem

Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN koordinesinde Matematik Olimpiyat Takımımız Alsancak'ta demirli olan TCG Anadolu'yu ziyaret ettiler.

Tem

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde IHLAMUR isimli Takımları ile hem okulumuzu hem de Türkiye'yi Global Youth Entrepreneurship Challenge 2023 yarışmasında öğrencilerimiz Burak Sina AKBUDAK, Aliberk SANDIKÇI, Ömer Arda MURATOĞLU, Burak Safa KAHRAMAN ve Aziz KULAK temsil ettiler.

Tem

Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde okul bahçemizde 2 okul grubumuz ve 1 profesyonel grup öğrencilerimiz için İFL Bir Efsane Konseri 2023 isimli etkinliğimizde 1 Haziran 2023 tarihinde sahne aldılar.

Tem

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Tem

Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren Coşkun 81 İlde eğitimde fark yaratan öğretmenlerden biri olarak İzmir'i temsil etmek için seçildi.