Nis

25 Haziran 2023 tarihinde yapılacak 1. aşama sınavı ile başlayacak olan TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları sürecine hazırlanan öğrencilerimize moral ve motivasyon için mezunumuz Yunus YÜCESOY matematik olimpiyat takımımızı ziyarete gelmiştir.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlamıştır.

Nis

14 Nisan 2023 tarihinde Bayrak Törenimizde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Onur Kurulumuzdan Sorumlu Öğretmenimiz Sedat YOLCU (Almanca) koordinesinde Onur Kurulu Başkanımız Onur TURANLI ikinci dönemin başından birinci ara tatiline kadar Onur Kurulumuzun gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı. Yapılan kazanım değerlendirme sınavlarında okul / dönem birincisi olan öğrencilerimizi sahneye davet etti. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ öğrencilerimize ödüllerini verdi. İstiklal Marşımızın okunmasından sonra öğrencilerimiz için ara tatil başladı.

Nis

13 Nisan 2023 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR pansiyonumuzda kalan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile akşam yemeğinde buluştu.

Nis

Önleyici rehberlik çalışmaları kapsamında 4 Nisan 2023 - 07 Nisan 2023 tarihleri arasında https://siber.bilisimgunleri.org/ adresinde yer alan "14-18 Yaş Grubu Siber Farkındalık Eğitimi" videosu okulumuz öğrencilerine izletilmiştir.

Nis

İzmir Fen Liseliler Derneği üyesi olan mezunlarımız tarafından olimpiyat çalışmalarımızın desteklenmesi için yapılan ilk bağış paketi okulumuza ulaşmıştır. 10 Nisan 2023 tarihinde Astronomi ve Astrofizik Olimpiyat Takımımız için Teleskop ve 12 Nisan 2023 tarihinde de Biyoloji Olimpiyat Takımımız için 3 + 3 = 6 adet Kitap teslim alınmış ve öğrencilerimizin kullanımı için olimpiyat takımlarımıza teslim edilmiştir.

Nis

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU desteğinde sınıflar arası halı saha futbol turnuvamız saha içinde adil oyun kurallarına uygun oynayan öğrencilerimizin şık ve teknik oyunları ve tribünlerde motivasyonu yükselten tezahüratları ile arkadaşlarını destekleyen öğrencilerimizin coşkulu takibi ile tamamlandı.

Nis

TÜBİTAK 2204A kapsamında proje çalışması yaparak İzmir Bölgesinde Coğrafya, Teknolojik Tasarım ve Yazılım alanlarında Bölge Birincisi olarak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazanan öğrencilerimizi, proje danışmanı öğretmenlerimizi ve tüm paydaşlarımızı tebrik ederiz.

Nis

5 Nisan 2023 Çarşamba Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ odasında mezunlarımızı misafir etmiş okulumuzdaki bilimsel çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunulmuş ardından da olimpiyat takımlarımızla konferans salonumuzda mezunlarımız buluşmuş ve bilim olimpiyatları özelinde yapılacaklar ile ilgili fikir teatisi yapılmıştır.

Nis

İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR himayelerinde "Eğitimde Yeni Teknolojiler" teması ile düzenlenen "İzmir İnternet Haftası 2023" kapsamında okulumuzda 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili bilgilendirme ve WEB 2.0 teknolojileri kullanılarak (https://kahoot.com/) eğlenceli değerlendirme ve pekiştirme etkinlikleri yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimizin Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavına gireceklerinden dolayı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

Mrt

Uluslararası e-Twinning Projemiz "Voice of the Heroes and Heroines" için İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz çalışmalarına devam etmektedir. Alime hocamızın kaleminden projemizin mevcut durumu ve ilerleyişini öğrenelim.