Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın Mesajları

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ haftasonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı için öğrencilerimize ve ailelerine okulumuz adına bir mesaj yayınlamıştır:

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim verme uğraşında olan ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ haftasonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı için öğrencilerimize ve ailelerine okulumuz adına bir mesaj yayınlamıştır:

"Yıllardır hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçireceklerine ve başarılı olacaklarına inancım tamdır. Yüksek Öğretim Kurumları sınavının güzel bir başlangıç olması dileğiyle öğrencilerime başarılar diliyorum."

Mahmut YILDIZ

OKUL MÜDÜRÜ