Prof. Dr. Sayın Nazan Ersin Hocamız ile Röportajımızı Yaptık

Hedefini bilen, azim ve kararlılıkla hareket eden çok yönlü öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Okul Dergimiz Kuasar'ın yeni sayısı için 10. sınıf öğrencimiz Azra ERTEN, köklü bir üniversitenin diş hekimliği alanında başarılarla dolu, diş hekimliği literatürüne sayısız katkısı ile dünyaya kendini kanıtlamış, hastane deneyimi eşsiz ve güncel çalışmaların titizlikle takip edildiği bir fakültesinde dekanlık görevini yerine getiren Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Saygıdeğer Prof. Dr. Nazan Ersin ile röportaj yaptı.

Sizce haberimizde röportaj ile ilgili ipucu verecek miyiz? Yeni sayımızın yayımlanmasına az bir süre kaldı. Şimdiden heyecanla ve keyifle okumanızı dileriz.

Eski sayılarımıza ulaşmak için: https://ifl.meb.k12.tr/dosyalar/listele_dosya_2926714_KUASAR%20-%20Ayl%C4%B1k%20Okul%20Dergimiz

NOT: Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Türkiye'nin 1 Numaralı Diş Hekimliği Fakültesi olup konu ile ilgili detaylar dergimizdedir.

Prof. Dr. Sayın Nazan Ersin Hocamız ile Röportajımızı YaptıkProf. Dr. Sayın Nazan Ersin Hocamız ile Röportajımızı YaptıkProf. Dr. Sayın Nazan Ersin Hocamız ile Röportajımızı YaptıkProf. Dr. Sayın Nazan Ersin Hocamız ile Röportajımızı YaptıkProf. Dr. Sayın Nazan Ersin Hocamız ile Röportajımızı Yaptık

Yayın: 07.07.2021 - Güncelleme: 07.07.2021 18:28 - Görüntülenme: 1000