Etiket Sonuçları: diş

Tem

Hedefini bilen, azim ve kararlılıkla hareket eden çok yönlü öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Okul Dergimiz Kuasar'ın yeni sayısı için 10. sınıf öğrencimiz Azra ERTEN, köklü bir üniversitenin diş hekimliği alanında başarılarla dolu, diş hekimliği literatürüne sayısız katkısı ile dünyaya kendini kanıtlamış, hastane deneyimi eşsiz ve güncel çalışmaların titizlikle takip edildiği bir fakültesinde dekanlık görevini yerine getiren Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Saygıdeğer Prof. Dr. Nazan Ersin ile röportaj yaptı.

Nis

İnsanı seven, insana yardımcı olan ve insanları anlayan nitelikli hekimler olmak için üniversiteye gidecek olan azimli ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde Ege Üniversitesi ile yapılan işbirliği kapsamında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cemil GÜRGÜN ile Ege Üniversitesi Diş Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Nazan ERSİN Ege Üniversitesi ve Fakülte Tanıtımlarını Selcan ÖZTÜRK'ün moderatörlüğünde okulumuz öğrencilerine yaptılar ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.

Ara

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin dördüncüsünde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesi ile Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr. Özkan ARAPOĞLU'nun "Algoritmaların Karmaşıklık ve Performans Analizi" isimli çalışmasına konuk olduk.

Ara

Ekm

Bilişim teknolojilerini bilinçli kullananların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize EKİM AYI içerisinde "TEKNOLOJİYİ GÜVENLİ KULLAN" faaliyetleri kapsamında Bilişim Suçları, Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin Bilişim ile ilgili Maddeleri ve Siber Zorbalık konusunda bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Mühendislik uygulamaları ile küçük yaşta uğraşmaya başlayan mühendis kumaşlı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz Ahmet ve Gökberk ile Doç. Dr. Emre TİMUR hocamızı ziyaret ettik.

Mrt

Rutin dışında da düşünebilen farklı kariyer yolları ile hayatlarına devam edebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize Doç. Dr. Emre TİMUR Dokuz Eylül Üniversitesi JeoFizik Bölümünün özgün ve farklı yönlerini tanıttı, mezunların uğraştığı işler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattı.

Kas

Tertipli ve düzenli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde odalarındaki durum ve pansiyondaki davranışlarından ötürü kız ve erkek pansiyonlarında kalan 6 öğrencimize titizliklerinden ve hassasiyetlerinden ötürü ödülleri Bayrak Törenimizde sunuldu.

Tem

Doğaya duyarlı bir biyoloji olimpiyatçısına yenilenebilir enerji kaynakları verirseniz nasıl bir teknoloji geliştirebilir?

Tem

Mühendis olma yolunda ilerlerken önlerine çıkan tüm eğitim fırsatlarını değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden 3 öğrencimiz Dilara, Naz ve Elif Sude Tofaş Fen Lisesi ve Tofaş Otomobil Fabrikalarının TÜBİTAK 4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Projesi kapsamında Bursa´da Endüstri 4.0 eğitimi alıyorlar.

Ock

"Son haftanın son gününün son dersine kadar" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Ahmet AKKOÇ ´17 (Koç Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği) Bilgisayar Olimpiyat Takımını ziyaret etti ve ders anlattı.

Ock

Mezunlarının vefalı olduğu okul İzmir Fen Lisesinde 2017 Mezunlarımız Ceren, Özlem ve Ezo 11. Sınıflarımıza Endüstri Mühendisliğini anlattılar.

Kas

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafirleri Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Sayın Deniz YÜRET ve Elektrik Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Hakan UREY olacaktır.