Etiket Sonuçları: dekan

Tem

Hedefini bilen, azim ve kararlılıkla hareket eden çok yönlü öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Okul Dergimiz Kuasar'ın yeni sayısı için 10. sınıf öğrencimiz Azra ERTEN, köklü bir üniversitenin diş hekimliği alanında başarılarla dolu, diş hekimliği literatürüne sayısız katkısı ile dünyaya kendini kanıtlamış, hastane deneyimi eşsiz ve güncel çalışmaların titizlikle takip edildiği bir fakültesinde dekanlık görevini yerine getiren Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Saygıdeğer Prof. Dr. Nazan Ersin ile röportaj yaptı.

Nis

İnsanı seven, insana yardımcı olan ve insanları anlayan nitelikli hekimler olmak için üniversiteye gidecek olan azimli ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde Ege Üniversitesi ile yapılan işbirliği kapsamında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cemil GÜRGÜN ile Ege Üniversitesi Diş Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Nazan ERSİN Ege Üniversitesi ve Fakülte Tanıtımlarını Selcan ÖZTÜRK'ün moderatörlüğünde okulumuz öğrencilerine yaptılar ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.