T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr. Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin ilkinde konuğumuz Dr. Mustafa COŞKUN oldu.

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin ilkinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in moderatörlüğünde "Veri Madenciliği ve Veri Analizi" isimli çalışmasıyla konuğumuz Şehit Fatih Satır Bilim sanat Merkezinin Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Görevli Dr. Mustafa COŞKUN oldu.

9. Sınıf öğrencilerimiz ile Bilgisayar Olimpiyatçılarımızın katıldığı "Veri Madenciliği ve Veri Analizi" isimli seminerde değerli uzmanımız Dr. Mustafa COŞKUN birinci bölümde teorik bir faaliyet yaptıktan sonra ikinci bölümde öğrencilerimize uygulama yaptırarak yapay zeka konusunda öğrencilerimize ışık tuttu.

Değerli Uzmanımız Dr. Mustafa COŞKUN'a bu nitelikli ve yararlı faaliyete ayırdığı zaman ve verdiği emekten ötürü teşekkür ederiz. Değerli uzmanımızı ilgiyle takip eden ve uygulamalara katılan öğrencilerimize de ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

 

Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi GalerisiUzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Dr Mustafa COŞKUN - Veri Madenciliği ve Veri Analizi Galerisi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.04.2020 - Güncelleme: 17.04.2020 17:13 - Görüntülenme: 1324
  Beğen | 2  kişi beğendi