Mesleki Çalışmalarımız ve Yüz Yüze Eğitim

Stratejik planına uygun bir şekilde güçlü ve zayıf yönlerini bilen mevcut fırsatları verimli bir şekilde kullanan ve riskleri minimuma indiren takım çalışmasını etkin bir şekilde gerçekleştiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ile Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde mesleki eğitim dönemi toplantıları ve okul komisyon çalışmaları yapılmış olup okulumuz ikinci dönem eğitim ve öğretim faaliyetlerine her şart altında hazırdır.

Kısa vadede öğrencisi uzun vadede ülkesi için zamanını ayıran ve emeğini veren nitelikli kadromuza ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 26.02.2021 - Güncelleme: 26.02.2021 20:35 - Görüntülenme: 624