Pansiyon Etkinliklerimiz

Mrt

Beyaz bayraklı olarak temizlikte de öncü okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde ve değerli müdür yardımcılarımızın koordinesinde pansiyonlu okul olma sorumluluğunun da hakkını vererek olağan temizlik faaliyetlerinde dikkat edilen hijyen ve sanitasyona ek olarak okulumuzda mevcut pandemik gribe karşı enfeksiyon riskinin sıfırlanması için İzmir Büyük Şehir Belediye ile koordineli yapılan çalışma ile dezenfeksiyon tamamlandı.

Kas

Değerlerini bilen ve sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Belletmen Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Alev Başdakol desteğinde 9. ve 10. Sınıflarımızda yatılı olarak okuyan öğrencilerimizle birlikte konferans salonumuzda Türk Büyüklerimiz ile ilgili etkinlik yapıldı.

Ock

Yirmi dört saat okul içinde kalabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Belletmen Öğretmenlerimizin koordinesinde yılın son etkinliği yapıldı.

Kas

Tertipli ve düzenli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde odalarındaki durum ve pansiyondaki davranışlarından ötürü kız ve erkek pansiyonlarında kalan 6 öğrencimize titizliklerinden ve hassasiyetlerinden ötürü ödülleri Bayrak Törenimizde sunuldu.

Ekm

Değerlerini bilen ve sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Belletmen Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9. ve 10. Sınıflarımızda yatılı olarak okuyan öğrencilerimizle birlikte konferans salonumuzda Ayla isimli filmi izledik.

Nis

Ana ocağından uzakta eğitim ve öğretim gören koca yürekli pahabiçilmezlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde öğrencilerimize haftasonu sürprizi yaptık. Belletmen öğretmenlerimizin koordinesinde yemekhaneyi bahçemize taşıdık ve pansiyonda kalan öğrencilerimize küçük bir mangal partisi verdik.

Ock

Öğrencilerimizin ders ve sınıf dışındaki ihtiyaçlarına dikkat eden ve bu ihtiyaçları karşılayan İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Pansiyonumuz velilerimizin izin dilekçeleri ve istekleri doğrultusunda 2016 - 2017 Öğretim Yılı Dönem Arası Tatilinde de öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Ock

Öğrencilerimizin azimli, kararlı ve planlı bir şekilde hedeflerine doğru gitmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Pansiyon Nöbetlerinde değerli öğretmenlerimiz öğrencilerimizin sorularını çözmekte veya takıldıkları konularda onlara ders vermektedirler.