Pansiyonda Sabahlar Olmasın

Öğrencilerimizin azimli, kararlı ve planlı bir şekilde hedeflerine doğru gitmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Pansiyon Nöbetlerinde değerli öğretmenlerimiz öğrencilerimizin sorularını çözmekte veya takıldıkları konularda onlara ders vermektedirler.

Bu hafta Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP´in nöbetinden kareler paylaşıyoruz. Öğretmenlerimiz her zaman olduğu gibi yine etüt salonunda öğrencilerimizin sordukları soruları yanıtlıyor veya takıldıkları konularda onlara ders anlatıyorlardı.

Tesadüf eseri kadraja giren Türk Bayrağı da bizlere İzmir Fen Lisesi öğrencilerinin sadece ders çalışmaya programlı makineler olmadığını bu topraklarda yaşayan ve bu toprakların değerlerini, kültürel miraslarını iliklerinde hisseden ne kadar değerli insanlar olduklarını da göstermektedir.

Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. İyi ki varsınız...

Pansiyonda Sabahlar OlmasınPansiyonda Sabahlar OlmasınPansiyonda Sabahlar OlmasınPansiyonda Sabahlar Olmasın

Yayın: 07.01.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 09:48 - Görüntülenme: 3654