Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde konferans salonumuzda Çanakkale Zaferini Kutlama ve Şehitlerimizi Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

Mrt

13 Mart 2023 tarihinde İzmir Ekonomi Üniversitesinde düzenlenen NASA'nın Uzay Yolculuğu Konferansına Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde 48 öğrencimiz katılmıştır.

Mrt

2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları açıklandı. 6 alanda düzenlenen ve 1130 proje ekibinin proje sunduğu yarışmada ilk 95'e kalarak finallere çağrılan iki ekibimizi tebrik ediyor ve ekiplerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Küresel Gençlik Girişimcilik Yarışması 2023 için Türkiye Ulusal Seçim Yarışmasında 14 Mart Çarşamba Günü saat 09.00 – 21.00 arasında okulumuzun robot odasında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in gözetiminde öğrencilerimiz okulumuzu temsil ettiler.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde okul bahçemizde İstiklal Marşının Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

Mrt

İş Geliştirme Yöneticisi Sayın Özlem Değirmenci robot veya programlama dilleri konusunda istekli, ilgili veya deneyim sahibi öğrencilerimize Sanal Robot Platformu ve Programlama konusunda eğitim verdi.

Mrt

Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Berkay CAMGÖZ 9. sınıf öğrencilerimize Radyasyon Konusunda eğitim verdi.

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ve Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU desteğinde düzenlenen Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvamız yoğun katılımlı taraftar grubunun heyecanlı tezahüratları ve sahadaki yüksek ve kaliteli futbol ile finallere ulaştı.

Mrt

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları için çalışan ve Türk Milli Takımında yer almak için uğraş veren öğrencilerimize motivasyon amacıyla Takım Seçme Sınavları öncesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ okulumuzun olimpiyat takımları kaptanı Alperen Tupurtu'ya IOI 2022 Gümüş Madalya başarısından ötürü (Endonezya'da gerçekleştirilen 34. Uluslararası Bilgisayar Olimpiyatı) makamında kendisini tebrik etmiş ve tüm olimpiyat öğrencilerimize farklı tarihlerde gerçekleştirilecek olan takım seçme sınavlarında başarılar dilemiştir.

Şbt

Pansiyonumuzdaki öğrencilerimiz için açılan halk eğitim kurslarımız devam ediyor.

Şbt

22 Şubat 2023 çarşamba günü bilim kurulumuzda öğle arasında ikinci dönem başı okul zümre başkanları kurulu toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda yaptık.

Şbt

21 Şubat 2023 tarihinde öğle arasında Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ öğretmenlerimize yönelik Psikoeğitim Çalışması Öğretmen Bilgilendirme Sunumu yaptı.

Şbt

21 Şubat 2023 Saat 20.00 - 21.00 arasında Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ velilerimize yönelik Psikoeğitim Çalışması Aile Bilgilendirme Sunumu yaptı.