Mrt

31 Mart 2022 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR okulumuza teşrif ettiler.

Mrt

Türkiye, Azerbaycan ve KKTC'deki lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrenciler ile Türkiye'deki BİLSEM, Gençlik Merkezleri, Deneyap Teknoloji Atölyeleri ve Bilim Merkezleri'nin lise seviyesindeki öğrencileri arasında alternatif ve temiz enerji kaynakları konusunda farkındalık oluşturmak, öğrencilere mesleki deneyim kazandırmak, ülkemizde ve dünyada hızla gelişen elektrikli araçların gelişimi için insan kaynağı yetiştirmeyi amaçlayan ve TÜBİTAK tarafından TEKNOFEST kapsamında düzenlenen 2. Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları için Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında hazırlanan İFL Nebula Ekibimiz Akyıldız isimli elektrikli araçları ile 1. aşamayı geçmiş ve 30000 TL maddi destek alarak ikinci aşamaya hazırlanmaktadır.

Mrt

26 Mart 2022 tarihinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde düzenlenen bilgi yarışmasına okulumuz öğrencileri Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde katılıp başarılarıyla finallere adımızı yazdırdılar.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Türk Dili ve Edebiyatı Zümremizin, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ'un ve Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN'un oluşturduğu ekip kütüphanemizin daha estetik ve düzenli bir şekilde öğrencilerimize hizmet edebilmesi için kütüphanemizi iyileştirmeye devam ediyor.

Mrt

28 Mart 2022 tarihinde Matematik Dersi Ortak Sınavı ile ortak sınav dönemimiz başlamış olup sınav komisyonumuzun titiz planlaması doğrultusunda sınavlarımız devam etmektedir.

Mrt

25 Mart 2022 tarihinde Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ TÜBİTAK 2202 bilim olimpiyatları kış kampı sonunda madalya alan öğrencilerimiz ile TÜBİTAK 2204 - A lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması ödül töreninde projeleri dereceye giren öğrencilerimizi sahneye davet ederek onore etti.

Mrt

24 Mart 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenler odamızda öğretmenlerimizin katılımı ile düzenlenen öğretmenler kurulumuzda Sınav Komisyonu Başkanımız Davut KASAR (Matematik Zümre Başkanımız) okulumuzda titizlikle hazırlanan yeni ölçme ve değerlendirme sistemini ve bu sistemin sağlıklı çalışabilmesi için yapılması gerekenleri anlattı.

Mrt

24 Mart 2022 tarihinde okulumuz yemekhanesinde Aylık Yemek Çizelgemizde belirttiğimiz gibi tüm okulun mutlulukla katıldığı mangal yemeğimizi gerçekleştirdik.

Mrt

21 Mart 2022 tarihinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde düzenlenen bilgi yarışmasına okulumuz öğrencileri Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde katılıp Bornova Birincisi olarak Yarı Finalde okulumuzu temsil etme hakkı kazandılar.

Mrt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen Doç. Dr. Ahmet KOLTUKSUZ, Prof. Dr. Neslihan İNAL, Mert DÖNERÇARK ve Avukat Hakan HAS'ın panelist olarak katıldığı Dijital Vatandaşlık Günü Paneline 9. sınıf öğrencilerimiz dinleyici olarak katıldı ve bu nitelikli eğitimden yararlandılar.

Mrt

21 Mart 2022 tarihinde Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA'nın koordinesinde okulumuz konferans salonunda Dokuz Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Erkan GÖKSU ve Araştırmacı Yazar Levent ERTEKİN tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize "İzmir'in Fethi" konulu etkinlik programı yapılmıştır.

Mrt

12 Mart 2021 tarihinde okulumuzu temsilen Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI'nın katıldığı TÜBİTAK 29. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreninde T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurulu Başkanı (TÜBİTAK) Prof. Dr. Hasan MANDAL öğrencilerimizi ödüllendirdi.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde titiz çalışan etkinlik komitemizinin hazırladığı programa göre Çanakkale Zaferi Kutlama Töreni okulumuzda önce tören alanımızda ardından da konferans salonumuzda anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

17 Mart 2022 perşembe günü okulumuz konferans salonunda öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve İngilizce öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimize Bornova Halk Sağlığı Eğitmenleri tarafından "Organ Bağışı" eğitimi verildi.

Mrt

17 Mart 2022 Perşembe günü düzenlenen TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İzmir Bölge Sergisi'nde 3 Projemiz ödül aldı.