May

Gençliği bilimsel araştırmaya özendirmek ve bilime meraklı gençlerin yolunu açmak amacıyla Türkiye genelindeki liseler arasında bu yıl 29. sunu düzenlenen Dr. İbrahim Arıkan MEF Eğitim Kurumları Araştırma Projeleri Yarışmasında 27 Mayıs 2022 Cuma Günü iki ekibimiz birincilik kazandı.

May

Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR yönetiminde Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN ve Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU koordinesinde sınıf öğretmenlerimizin desteğinde Bahar Turnuvası Ödül Töreni kapalı spor salonumuzda gerçekleştirildi.

May

Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU desteğinde Mayıs ayı boyunca düzenlenen Bahar Turnuvalarımızda Masa Tenisi ve Langırt Müsabakalarımız da yapıldı.

May

25 Mayıs 2022 Çarşamba Günü İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Murat Mücahit Yentür himayelerinde düzenlenen İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Okullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması Ödül Töreninde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde ve yarışma komisyonumuz koordinesinde yarışmaya katılan ekibimizi İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Murat Mücahit Yentür BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ve Hediyeler ile taltif edip ekibimizle fotoğraf çektirerek onore etti.

May

MEV Özel Ankara Kolejinin düzenlediği Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Bilimleri Araştırma Projeleri Yarışmasına Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER koodinesinde ve gözetiminde katılan ekiplerimiz BİYOLOJİ ALANINDA BİRİNCİ oldular.

May

Okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde IFL Mezuniyet Törenimizi Okul Bahçemizde heyecanlı, gururlu, duygulu ve zarif bir şekilde gerçekleştirdik.

May

19 Mayıs 2022 Perşembe Günü okulumuzda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Okul Törenimiz anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirildi.

May

12 - 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında Gezi Kulübü Danışman Öğretmenleri Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) ve Ahmet KAMA (Tarih) koordinesinde ve kafile liderliğinde düzenlenen Okul Tarih ve Turizm Gezisi - Çanakkale Gezimize öğrencilerimiz katıldılar.

May

9 - 19 Mayıs 2022 tarihleri arasında Endonezya Bilim Topluluğu tarafından düzenlenen Uluslararası Uygulamalı Fizik Olimpiyatlarında Fizik Olimpiyat Takımı Kaptanımız Feza Güngör ALTIN MADALYA aldı.

May

20 Mayıs 2022 Cuma Günü Sabancı Kültür Merkezinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Okullar arası Bilgi ve Kültür Yarışması İl Finali İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, Konak Kaymakamı Sayın Gökhan Görgülüarslan, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Murat Mücahit Yentür, İzmir İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serdal Şimşek, eğitim yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin huzurunda gerçekleştirildi ve Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde ve yarışma komisyonumuz koordinesinde yarışmaya katılan okulumuz bu yarışmada BİRİNCİ oldu.

May

7 - 13 Mayıs 2022 Trafik Haftası münasebetiyle Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Dersinde Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL 9. sınıf öğrencilerimize Trafk Eğitimi verdi.

May

9 - 16 Mayıs 2022 tarihleri arasında Özbekistan'da düzenlenen 56. Mendeleev Kimya Olimpiyatı'nda Öğrencimiz Fatma İlay TOSUN BRONZ MADALYA kazandı.

May

Uzun bir aranın ardından bir İzmir Fen Lisesi öğrencisi yeniden Regeneron ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışmasında ülkemizi temsil etme onuruna erişti.

May

18 Mayıs 2022 Çarşamba günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde Bilim Kurulu Üyelerimizin desteğinde olimpiyat takımlarımız ile müsait olan öğretmenlerimizin katılımı ile 1. aşama öncesi pasta kestik.

May

Bahar Turnuvaları Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ve baş hakemliğinde devam etmektedir. Bugün Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Müsabakasına konuk olduk ve haberimiz için fotoğraf çektik.