Mrt

14 Mart 2022 Pazartesi günü 9 araştırma projemizin davet edildiği TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İzmir Bölge Sergisi'nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde titiz çalışan etkinlik komitemizinin hazırladığı programa göre İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Töreni okulumuzda önce tören alanımızda ardından da konferans salonumuzda anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

11 Mart 2022 Cuma Günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU olağan ziyaretleri kapsamında okulumuza geldiler, öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle hasbihal ettiler, Fen Liselerindeki Matematik Dersleri ile ilgili inceleme yapan Sayın Bakanlık Müfettişlerimiz ile bir anı fotoğrafı çekildiler ve okulumuzdaki temaslarının ardından Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'a teşekkür edip başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldılar.

Mrt

11 Mart 2022 Cuma Günü Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ okulumuzu 14 - 17 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan TÜBİTAK 2204A İzmir Bölge Sergisinde 9 proje ile temsil edecek öğrencilerimizi sahneye davet ederek orone etti.

Mrt

İzmir Fen Lisesi 9. sınıf öğrencileri Bilgisayar Bilimi Kur 01 dersi kapsamında Python Programlama Dilini sınıfta teorik ve laboratuvarda uygulayarak öğreniyorlar.

Mrt

10 Mart 2022 Tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun halı sahasında öğle arasında sınıflar arası futbol müsabakalarımız başlamıştır.

Mrt

8 Mart 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında bilgi yarışmaları gündemiyle zümre başkanları kurul toplantısı yapılmış olup konu ile ilgili uygulamaya dönük kararlar alınmıştır.

Mrt

8 Mart 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ günün anlam ve önemine binayen çalışma arkadaşlarımıza kırmızı karanfil sunarak çalışma arkadaşlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Mrt

4 Mart - 6 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen TÜBİTAK Fen Lisesi Model United Nations'ta (TFL MUN) İngilizce Zümre Başkanı Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN ile İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde okulumuzu 23 Delegemiz ile temsil ettik ve 5 komitenin 3'ünde öğrencilerimiz BEST DELEGATE (En İyi Delege ödülü, tüm komitede performans sergileyen, hazırlayan ve en bilgili olan delegeye verilir) ödülü aldılar.

Mrt

06 Mart 2022 tarihinde açıklanan sonuçlara göre İzmir Fen Lisesi, devlet liseleri arasında TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine en fazla proje ile davet edilen okul oldu.

Mrt

23 Şubat 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Bayrak Töreninde 17 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 tarihleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından düzenlenen ECOTRAIN'22 Konferansında İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN ile İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER gözetiminde katılan ve Honorable Mention ile taltif edilen öğrencilerimizi onore etti.

Mrt

24 Şubat 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ gözetiminde öğrencilerimiz Aziz (Şirketin Genel Müdürü) ve Ayşenur (Muhasebe Finans Müdürü) okulumuzun TeknoZanaat şirketini temsilen İMHAD Gençlik ve Spor Kulübü ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) işbirliğinde hazırlanan ve İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği desteğinde yürütülen Genç Ahiler Projesi kapsamında Balçova Termal Otelde düzenlenen tanıtım ve istişare toplantısına katıldılar.

Mrt

Okulumuzda ender olarak sınıflarımız salgın tedbirleri kapsamında kapansa da kapanan sınıflarımızın dersleri çevrim içi hemen devam ettirilmektedir. 1 Mart 2022 tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN kapanan sınıfımızın dersini işlemek için kapanan sınıfımızın sınıfında hazır olan çevrim içi ders donanımını kullanarak öğrencileri ile birlikte Beden Eğitimi dersini çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir.

Mrt

28 Şubat 2022 tarihinde Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmeni Davut KASAR (Matematik Zümre Başkanımız) koordinesinde okulumuzda okul tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

28 Şubat 2022 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU ve Şube Müdürümüz İsmail ŞAHİN okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizle yemekhanede hasbihal edip öğretmenlerimizden öğretmenler odasında okulumuzdaki faaliyetler hakkında bilgi aldı.