Şbt

21 Şubat 2022 tarihinde "Mezunlarımız Anlatıyor" veya "Mezun Buluşmalarımız" isimleri ile gerçekleştirdiğimiz ve mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1992 Yılı Mezunumuz Sayın Prof. Dr. Bilge Karaçalı oldu.

Şbt

24 ŞUBAT 2022 tarihinde "Communication Rocks" isimli eTwinning Projesi kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde proje ekibinde yer alan öğrencilerimiz ile misafir olarak katılan Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN projenin Şubat ayı etkinlikleri kapsamında sanat konusunda farkındalık oluşturma faaliyeti yaptılar.

Şbt

17 Şubat 2022 ve 20 Şubat 2022 tarihleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından düzenlenen ECOTRAIN'22 Konferansına okulumuzdan 10 delege İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN ile İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER gözetiminde katılmıştır.

Şbt

20 Şubat 2022 tarihnde Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulubü Danışman Öğretmeni Alime ZENGER'in koordinesinde mezunumuz Gencay Mutlu ÖLÇER (İFL'04) moderatörlüğünde kulüp öğrencilerimiz mezunumuz Alp ŞİMŞEK (İFL'00) ile çevrim içi buluştular.

Şbt

23 Şubat 2022 tarihinde 10. sınıflarda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN öğretmenimizin danışmanlığında Yaratıcı Yazarlar Kulübü etkinliği olarak 1992'de yazar Neal Stephonson'ın Snow Crash eserinden yola çıkarak 10. sınıf öğrencilerimiz kendi Meteverse'ünü (sanal gerçekliğini/artırılmış evrenini) oluşturdu.

Şbt

22 Şubat 2022 tarihinde 12. sınıf öğrencimiz Ayşe Serra KÖŞGER 9. sınıf öğrencilerimize Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI danışmanlığında hazırladığı "Akut Lenfoblastik Lösemide Bitkisel Kökenli Kimyasalların Antikanser Etkilerinin Gözlenmesi" başlıklı ve Biyoloji Alanında TÜBİTAK 2204A Finallerinde önce Türkiye BİRİNCİSİ ardından da ISEF'te (Uluslararası Fen ve Mühendislik Yarışması) Türkiye'yi temsil etmeye layık görülen projesini nasıl yaptığını ve TÜBİTAK 2204A için nasıl bir yol izlemeleri gerekiğini belirtip öğrencilerimizin sorduğu sorularını yanıtladı.

Şbt

17 Şubat 2022 - 19 Şubat 2022 tarihleri arasında Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz (Ergül ATICI GÜVEN / Matematik ve Ahmet KAMA / Tarih) koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimizin katıldığı Geleneksel Bursa Gezimiz planlanan güzergahı doğrultusunda kazasız bir şekilde tamamlanmıştır.

Şbt

21 Şubat 2022 Tarihi itibariyle Sınav Komisyonumuzun titiz çalışması sonucunda ortak sınav programımız hazırlanmıştır.

Şbt

17 Şubat 2022 Tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Olimpiyat Danışman Öğretmenlerimizin katılımı ile Kış Kampına katılacak olan olimpiyat takımlarımızda yer alan öğrencilerimize motivasyon amaçlı kahvaltı düzenlendi.

Şbt

15 Şubat 2022 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü onayı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen SİBERAY Projesi faaliyetleri çerçevesinde İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü İZMİR EBA liderliğinde okulumuzda Siber Güvenlik Eğitimi ve Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi verildi.

Şbt

14 Şubat 2022 tarihinde Kimya Öğretmenimiz ve Bilim Kurulu Proje Sorumlumuz Gülseren COŞKUN koordinesinde 15 projemiz 53.´sü düzenlenecek olan TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için ebideb sistemine yüklenmiştir.

Şbt

15 Şubat 2022 Tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda öğle arasında sınıflar arası basketbol turnuvamız ilk maçı ile başlamıştır.

Şbt

10 Şubat 2022 Tarihinde 16.00 - 18.00 saatleri arasında okulumuz öğretmenler odasında Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Zümre Başkanları Toplantımız belirlenen gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Şbt

8 Şubat 2022 Tarihinde Uluslararası eTwinning Projesi COMMUNICATION ROCKS PROJESİ kapsamında Şubat Ayı Etkinlikleri çerçevesinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Güvenli İnternet Günü (SAFER INTERNET DAY) için İngilizce okul panosu oluşturdular.

Şbt

8 ŞUBAT 2022 tarihinde "Felsefe Soruşturma Topluluğu" isimli eTwinning Projesi kapsamında Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz projenin Şubat ayı etkinlikleri kapsamında eğlenceli oyunlarla Güvenli İnternet konusunda farkındalık oluşturma faaliyeti yaptılar.