Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN İsviçre Ziyaretimiz Başladı

Yurt dışındaki bilimsel çalışmaları da takip edebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinden Yurt Dışı Bilim Etkinliklerimiz kapsamında Değerli Fizik Zümremiz koordinesinde ve İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER desteğinde öğrencilerimiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkesi CERN İSVİÇRE ziyaretleri başladı.

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN İsviçre Ziyaretimiz BaşladıAvrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN İsviçre Ziyaretimiz BaşladıAvrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN İsviçre Ziyaretimiz Başladı

Yayın: 19.11.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 09:51 - Görüntülenme: 4063