Ock

FATİH Projesi ve STEAM Anlayışının okulumuzda öğrencilerimiz için en faydalı ve verimli şekilde kullanılmasını sağlayan Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda ROBOT Kulübü Danışman Öğretmenlerimizin koordinesinde İzmir Polis Başmüfettişi Sayın Yüksel TÜRKAL, 3 Boyutlu Yazıcı, 2 Boyutlu Çizici, Çizgi İzleyen Robotlar, Arduino ve Lego Platformaları ile illgili deneyimlerini 9. sınıf öğrencilerimizle paylaştı.

Ock

İzmir´e kar yağar da okulumuza yağmaz mı? Okulumuza kar yağarda İFL kartopu oynamaz mı? İFL kartopu oynar da bu eğlenceli anlar fotoğraflanmaz mı?

Ock

Öğrencilerimizin azimli, kararlı ve planlı bir şekilde hedeflerine doğru gitmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Pansiyon Nöbetlerinde değerli öğretmenlerimiz öğrencilerimizin sorularını çözmekte veya takıldıkları konularda onlara ders vermektedirler.

Ock

Öğrencilerimizin düşünce ve hayal dünyalarını geliştiren tüm faaliyetlere destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Kütüphanecilik Kulübünün Değerli Danışman Öğretmenleri Zeynep SARVAN (Türk Dili ve Edebiyatı) ve Çiğdem YENER (Tarih) koordinesinde kulüp öğrencilerimizin etkili ve vefalı çalışmaları sonucunda İzmir Fen Lisesi YAŞAYAN KÜTÜPHANEMİZ ile gurur duymaktadır.

Ock

Öğrencilerimizin temel mekanik, elektronik ve bilgisayar bilgilerinin geliştirilmesini sağlayan tüm  STEAM (Science, Technology, Engineering, Art nad Mathematics) Faaliyetlerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde 21. Yüzyıl Becerilerini Kazanmaları için öğrencilerimiz STEAM Faaliyetlerini okulumuzda sürdürmektedir.

Ock

Öğrencilerimizin teorik bilgilerini laboratuvarda edindikleri bilgilerle pekiştirmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda hem Kimya Olimpiyat Takımımız Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde hem de Kimya Dersi Alan 9. Sınıf Öğrencilerimiz Değerli Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA koordinesinde bu hafta kimya laboratuvarında çeşitli deneyler gerçekleştirdiler.

Ock

Öğrencilerimizin değişen durumlar hakkında ivedilikle bilgilendirilmesini ve o durumlara karşı hazır olmalarını isteyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ desteğinde son sınıf öğrencilerimize YGS ve LYS Süreci ve Sınav içeriği ile ilgili seminer düzenlendi.

Ock

FATİH Projesi ile arttırılan fırsatları ve iyileştirilen teknolojiyi öğrencilerimiz için en verimli ve en faydalı şekilde okulumuzda kullanılmasını sağlayan Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Kıymetli Okul Personelimiz Ramazan TOPÇU ve Kıymetli Okul Personelimiz Murat ŞENGÜLLENDİ´nin desteği ile Saha Yöneticisi Selçuk YÜCETÜRK ve Saha Yöneticisi Melih Terzioğlu Yerel Alan Ağımızı Türk Telekom tarafından sağlanacak olan FİBER İnternet için hazır hale getirdiler.

Ock

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilim Kurulu Üyemiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın (Kimya) koordinesinde İFL 2015 Mezunu Baturalp YALÇIN (Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında ALTIN Madalya kazanmıştır) okulumuzu ziyaret etmiş ve 9. sınıf öğrencilerimizle konferans salonunda Ulusal ve Uluslararası Kimya Olimpiyat Deneyimleri paylaştı, İFL´li olmanın öneminden bahsetti ve Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerimiz için en iyisi neyse onu gerçekleştirmek için çalışan Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Kantin Denetleme Komisyonunda yer alan Değerli Öğretmenlerimiz ve Vefakar Okul Aile Birliği Temsilcimiz kantinimizi denetlediler.

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğretmenlerimizle birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu her daim dile getiren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT, ekibin gönül bağı ile birbirine bağlanmasını ve takım olarak çalışmasını desteklemektedir. Bu anlayışla ders dışı yapılan faaliyetlere de önem veren sayın müdürümüz öğretmenlerimizin doğum günü kutlamalarını da desteklemektedir.

Öğrencilerimizin üzerlerindeki stresi atmalarını sağlayan faaliyetlere destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Etkinlik Komisyonumuzun koordinesinde öğrencilerimiz Yerli Malı Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinliklere katıldılar.

Öğrencilerimizin başarıları takdir edildiği ve karşılığı verildiği müddetçe daha iyi sonuçlar elde edilir anlayışı ile hareket eden Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER´in sunumuyla Değerli Bilgisayar Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in Danışmanlığını yaptığı Bilgisayar Olimpiyat Takımımız 2016´nın son madalyalarını aldı.

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğrencileri Boğaziçi üniversitesini tanıttı ve çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi.