Tem

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2019 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Haz

Çeşitli alanlarda proje hazırlayarak kendilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU danışmanlığında Halime Hale GÖKCAN ve Eren AKÇİN TEKNOLOJİ alanında ve Kıymetli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ danışmanlığında Elif Sude KESKİN ve Ilgın KIRTE ENERJİ alanında Çekmeköy Belediyesinin düzenlediği Prof. Dr. Fuat SEZGİN 4. Uluslararası Bilim Olimpiyatlarında ikinci oldular.

Haz

Bilim insanı olma yolunda azim ve kararlılıkla çalışan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın İhsan YAŞA'yı TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları konusunda görüşme yapmak ve protokol imzalamak için ziyaret ettik.

Haz

Okul Stratejik Planımız doğrultusunda öncelik verdiğimiz çalışmalarımızdan biri olan TÜBİTAK 2202 - Bilim Olimpiyatlarında 2019 Birinci Aşama Sınavında 26 öğrencimiz 2. Aşama ve Yaz Okuluna geçmeye hak kazandı.

Haz

Hedef odaklı çalışan, çalışırken o süreçten en iyi verimi alan ve çalışmasında en iyi performansı gösterip sonuç alan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinin öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Taçlanan Başarılar" etkinliğinde Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde ödüllerini aldılar.

Haz

2019 - 2020 Eğitim ve öğretim yılında daha güncel bilgilerle, daha uygulamaya dönük etkinliklerle, daha iyi öğretim teknolojileriyle, daha nitelikli faaliyetlerle kısacası öğrencilerimiz için en nitelikli eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için Mesleki Çalışma Dönemimi iyi değerlendiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde üç farklı mekanı ziyaret ederek okuldaki mesleki çalışma dönemimizi tamamladık.

Haz

Bilgi çağında tüketen değil üreten gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 7 öğrencimiz Koç Üniversitesi'nin 24 Haziran 2019 - 4 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenleyeceği Koç Üniversitesi Programlamaya/Bilgisayar Bilimine Giriş Yaz Okulu 2019 için davet edildi ve 6 öğrencimiz şimdi Koç Üniversitesi'nde bu kampta kodlama ve bilgisayarca düşünme becerilerini geliştiriyor.

Haz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Living Democracy" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Haz

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Mesleki Çalışma Programımız doğrultusunda faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Haz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Teenagers in Europe Cultural Similarities and Differences" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Haz

Her alanda olduğu gibi Bilgisayar Alanında da ilgisi ve becerisi yüksek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde iki değerli öğrencimiz Mümtaz Mert DEMİR, Mert MUTLU Bünyamin Emre EFE ve Murat Kaan KARAGÖZ "81 Siber Kahraman Siber Güvenlik Yaz Kampı 2019" a katılma hakkı kazandı.

Haz

"Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Harun YAZAR, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Haz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Felsefe Atölyesi" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Haz

Çalışanların ve kazananların okulu İzmir Fen Lisesinde yine danışman öğretmenlerimiz ve proje yapan öğrencilerimiz projeleri ile bu sefer de OKSEEF'te fark yarattılar.