Haz

Başarıdan başarıya koşan bir kimya zümresine ve azimle çalışıp prestijli yarışmalarda okulumuzu temsil edip birinciliklerle okulumuzu taçlandıran öğrencilere sahip okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un ve Kıymetli Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA'nın danışmanlık yaptığı iki ayrı proje Bayer Liseler Arası Bilim Yarışmasında PRESTİJLİ BİR BİRİNCİLİK ve BİR ÜÇÜNCÜLÜK kazandı.

Haz

Jest, mimik ve ezberleri ile fark yaratan tiyatro oyuncusu kumaşına sahip öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde Uzman Tiyatro Eğitmenlerinin desteğinde ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimizin sahne arkasındaki çalışmaları ile renklenen İFL Tiyatro 2019 ekibi DELİ AKLI isimli oyunlarını KYK Konferans Salonunda sahnelediler.

May

Emanetin bilincinde olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

May

Mevcut durumu analiz edip kurguladıkları stratejileri ile kendi lehine çevirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ilgili öğrencilerimiz Ödüllü Satranç Turnuvamıza katıldılar.

May

Yabancı dilde kısa film çekebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizin etkin katılımı ile okulumuz konferans salonunda IFL DynEd and English Day etkinliği gerçekleştirildi.

May

Spor yapmayı sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvamız tamamlanmıştır.

May

Değerlerinin bilincinde olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Filiz ÇETİN koordinesinde Değerli Bilim İnsanı Prof. Dr. Mehmet AYDIN öğrencilerimize Prof. Dr. Fuat Sezgin temalı seminer verdi.

May

"Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri ödüllere doymayan bir öğretim üyesi Can BAYRAM'dı. Hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Can BAYRAM, tüm gününü okulumuz öğrencilerine ayırdı. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem İFL´deki anılarını anlattı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Olimpiyatçılara özel bir oturum gerçekleştirdi.

May

Hem Olimpiyat hem de Proje çalışmalarında adından söz ettiren fen bilimlerine gönül vermiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 28. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edilen projelerimiz Kimya'da 2. ve Biyoloji de Mansiyon (Beşiktaş Belediyesi) alarak ödülle döndüler.

May

Strateji bilen ve takım oyunu oynayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerinden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde 4+1 kişilik takımımızın katıldığı BEKO 18. Satranç Şöleninde öğrencilerimiz Lise Kategorisinde yarıştılar.

May

Okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde IFL Mezuniyet Törenimizi Okul Bahçemizde yaptık.

May

İFL kültürünü benimseyen ve bu kültüre katkı sağlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 89 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2019 5 Mayıs 2019 tarihinde tertip edildi.

May

Fen Bilimleri alanında seçkin araştırma projeleri hazırlarken bilimin engin dünyasında yer edinenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Prof. Dr. Gazi Yaşargil Fen Bilimleri Araştırma Projeleri Yarışmasında Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışman öğretmenleri olduğu Semra ve Ömer Faruk´un projeleri Biyoloji Alanında Birinci oldu.

May

Akademik gücü kadar öğrencileri arasındaki sosyal ilişkisi ile de kendisinden söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu ve Kıymetli Bilim Kurulu Başkanımız Münire Şimşeker koordinesinde olimpiyatçılarımızla kahvaltı yaptık.