Nis

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK, Okul Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL ve İFL Olimpiyat Takımları Kaptanımız Ceylan CEYLAN´ı makamında kabul etti.

Nis

Anıları dört duvara sığmayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimiz ve Rehberlik Servisimizin koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin desteğinde Sınıf Kahvaltılarımız başlamıştır.

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın kaleminden MUNİAL´18

Nis

Bilim insanı olma yolunda fark yaratarak ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2 projemiz Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 27. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.

Nis

İddialarını temellendirerek savunabilen cesur gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz yine münazara yarışmasına katılmışlardır. Çeyrek finale İzmir Fen Lisesi ismini yazdırma başarısı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Atatürk Lisesi tarafından düzenlenen ve 06 Nisan 2018 de başlayan MUNIAL18 (Model Birleşmiş Milletler) Konferansına öğrencilerimiz Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde katılmış ve okulumuzu temsil etmişlerdir.

Nis

Gezi Kulübü Danışman Öğretmeni Ahmet DİKMEN (Biyoloji) ile 9. Sınıf Rehber Öğretmenleri Alime ZENGER (İngilizce) ve Burcu ÖZÇAKIR (İngilizce) koordinesinde öğrencilerimiz İzmir ve yakınındaki ören yerlerini gezdiler.

Nis

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasında Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışmanlık yaptığı "Elektroeğirme İle Üretilen Nanoliflerin, Patojenlerin Seçimli Analizine Yönelik Kullanım Potansiyellerinin Araştırılması" isimli Şiir ve Kamil´in projeleri Biyoloji Alanında Birinci oldu.

Nis

Bilim insanı olma yolunda fark yaratarak ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz Özel Ege Lisesi 16. Fen Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.

Nis

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına davet edildi.

Nis

Bilim insanı olma yolunda azimle ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 5 projemiz Bayrampaşa Belediyesi Bilim ve Teknoloji Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.

Nis

Bilim insanı olma yolunda kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Yağmur ve Hande Sena´nın projeleri Bayer Liseler Arası Bilim Yarışmasına Çağrıldı.

Nis

Ruhunu müzik ile zinde tutanların ve folklorlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın koordinesinde öğrencilerimiz Meryem ve Simge Türk Halk Müziği Amamtör Ses Yarışmasına katıldılar.

Nis

Kültürü ve birikimi ile fark yaratanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız MEV Proje Yarışması Finaline Çağrılan Projelerimizle devam ediyor.

Nis

Bilişim Çağının gidişatına yön vereceklerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden bir haberimiz var: Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde 6 öğrencimiz (4 takımımız) İstanbul´da özel bir lisenin düzenlediği CodeFest 2018 Etkinliğinde hem bilgisayar bilimi çalıştaylarına hem de kodlama yarışmalarına katıldılar.