Nis

Hem çalışmanın hem eğlenmenin hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Zümremizin koordinesinde Son Sınıf Öğrencilerimiz biraz moral depolamak biraz da enerjilerini atmak biraz da eğlenmek için Çiçekli Köyde piknik yaptılar.

Mrt

İlim ve Bilim yuvası İzmir Fen Lisesinde Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimiz Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programında özel öğrenci statüsünde ders alan Hüseyin DURSUN´un Şehitlik ve Vatan Sevgisi sunumunu Konferans Salonumuzda takip ettiler ve konu üzerinde fikir teatisi yaptılar.

Mrt

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın hazırladığı MUN Etkinlik haberini sizlerle paylaşıyoruz.

Mrt

Okulumuz tarafından lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak 04, 05 ve 06 Nisan 2018 tarihinde düzenlenecek olan “KARİYERİNE YÖN VERMEK İSTEYENLER İFL’DE BULUŞUYOR” etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Mrt

"Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın,Bu toprak, bir devrin battığı yerdir." dizelerinin anlamını bilen ve ona göre yaşayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla tören yapılmıştır.

Mrt

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK, Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektörümüzün makamında fikir teatisi yaptı.

Mrt

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Birinci Grup Sınavları başlamıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferini Kutlama Günü kapsamında düzenlenen İlçe Töreninde İzmir Fen Lisesini okul yönetimimiz, bir grup öğretmen ve öğrenci temsil etti.

Mrt

İlim ve Bilim yuvası İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimiz İlim Yayma Cemiyeti İzmir Şube Başkanı Osman YAĞMUR´un Kudüs temalı sunumunu Konferans Salonumuzda takip ettiler ve konu üzerinde fikir teatisi yaptılar.

Mrt

Ülkemizin Kimya Alanında Gururu olan öğrencimiz Ceylan CEYLAN yine İzmir Fen Lisesi´nin yüzünü güldürdü.

Mrt

İlme ve fene gönül verenlerin oluşturduğu büyük bir aile olan okul İzmir Fen Lisesi TÜBİBAK Bölge Sergisinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve Kıymetli Kimya Zümresi Başkanı Hakan ERYUVA öncülüğünde önce rüzgar sonra fırtına oldu.

Mrt

Matematiğin duayenlerinin okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL koordinesinde ve Matematik Zümremizin desteğinde Saygıdeğer Bilim İnsanı Prof. Dr. Serkan NARLI (Buca Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı) öğrencilerimize Pi Günü etkinlikleri kapsamında "Cebirsel ve Transandant Sayılar" konusunda çok değerli bir seminer vermiştir.

Mrt

Disiplinler arası çalışmalarda ve temel bilimlerde her daim meraklı ve her daim bilgiye aç öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Saygıdeğer Bilim İnsanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Hakan YILDIZ (TÜBİTAK Bilim Genç Dergisi Yayın Danışma Kurulu Üyesi) öğrencilerimize sağlıkta mobil teknolojilerin kullanımı konusunda nitelikli ve etkili bir seminer verdi.

"TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT

Izmir Ili saat 11:00 itibariyle 6 (Mw) buyuklugunde deprem meydana gelmistir.

Tatbikat başlamıştır.

TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT"

Mrt

"Allah, milletimize bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" sözünü düstur edinerek çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Töreni yapıldı.