MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına Çağrıldık

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına davet edildi.

Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışmanlık yaptığı "Elektroeğirme İle Üretilen Nanoliflerin, Patojenlerin Seçimli Analizine Yönelik Kullanım Potansiyellerinin Araştırılması" isimli Dilda ve Ozan Tuna´nın projeleri Bayrampaşa Belediyesi Bilim Yarışmasına Çağrıldı.

Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Filiz KARAOĞLU´nun danışmanlık yaptığı "Mikroalglerden Spirulina maxima’nın İnsan Beslenmesindeki Yeri" isimli Mert ve Emir´in projeleri,

Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "İpek Böceğinden Elde Edilen Fibroin Proteinleri İle Geriatri Hastaları İçin Fonksiyonel Gıda Üretimi" isimli Dilda ve Ozan Tuna´nın projeleri ile

Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´un danışmanlık yaptığı "Metal Atomları İle Kaplanmış Grafen Yüzeylerde Hidrojen Depolama" isimli İklim Doğa ve Utku´nun projeleri MEV Koleji Özel Basın Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına çağrıldı.

Yayın: 05.04.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:06 - Görüntülenme: 1379