Etiket Sonuçları: rehberlik

Ock

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Makina Mühendisliği alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Gülsen ALTIN (İFL ´03, ODTÜ ´08, İTÜ ´13), öğrencilerimiz ile buluştu. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Ock

Birbirinden farkını ve özgünlüğünü bilerek üniversite hedeflerini belirleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi tanıtım görevlileri Boğaziçi Üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Geleceğini planlayan ve yaptığı plana göre kararlılık ve azimle ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA desteğinde 11. sınıf öğrencilerimiz Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenen İzmir Eğitim ve Kariyer Fuarına katıldılar.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Endüstri Mühendisliği alanında önemli çalışmalar yapmış deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Gülcan YEŞİLKÖKÇEN OCAKLI (İFL ´87), 11. sınıflarımız ile buluştu. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Örnek alınan çalışmalara imza atanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Eğitim Yazarı ve Gazeteci Sayın Sadık GÜLTEKİN okulumuza konuk oldu ve "Enine Boyuna YKS - TYT ve AYT" isimli semineri ile öğrencilerimizi aydınlattı.

Öğrencilerimizin birbirleri ile iletişimlerine katkı sağlayacak ve onların okullarını sahiplenmelerine önayak olacak etkinliklere dikkat eden İzmir Fen Lisesinde Sınıf Kahvaltılarımız Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde başlamıştır.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Makina Mühendisliği alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Bahadır ÜRKMEZ (İFL ´89, Boğaziçi Üniversitesi ´95), 12. sınıflarımız ile buluştu. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Elması kıpkırmızı olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kazanım değerlendirme sınavlarımızda en yüksek puan alan 10 öğrencimizi makamında kabul edip çalışma azimlerinden ve akademik çalışmalara ayırdıkları zamanlarından ötürü kendilerine teşekkür edip hepsine ödüllerini verdi.