Etiket Sonuçları: araba

Nis

2. Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında 1. Aşamayı geçerek ve 30000 TL destek alarak 2. Aşamaya Akyıldız isimli elektrikli araçları ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında hazırlanan İFL Nebula Ekibimiz 9 Nisan 2022 Cumartesi günü Şehit İdari Ataşe Çağlar Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin konuğu olarak Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Şefi Remzi TOSUN'dan Motorlu Araçlar konusunda maket ve modeller üzerinden bilgi aldı.

Mrt

Türkiye, Azerbaycan ve KKTC'deki lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrenciler ile Türkiye'deki BİLSEM, Gençlik Merkezleri, Deneyap Teknoloji Atölyeleri ve Bilim Merkezleri'nin lise seviyesindeki öğrencileri arasında alternatif ve temiz enerji kaynakları konusunda farkındalık oluşturmak, öğrencilere mesleki deneyim kazandırmak, ülkemizde ve dünyada hızla gelişen elektrikli araçların gelişimi için insan kaynağı yetiştirmeyi amaçlayan ve TÜBİTAK tarafından TEKNOFEST kapsamında düzenlenen 2. Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları için Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında hazırlanan İFL Nebula Ekibimiz Akyıldız isimli elektrikli araçları ile 1. aşamayı geçmiş ve 30000 TL maddi destek alarak ikinci aşamaya hazırlanmaktadır.

Ağu

Önce gözlerini kapatan ve hayaller kuran sonra da o hayallerini bir bir gerçekleştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde TRT Yönetmeni Sayın Gaye Nuran ATAMTÜRK, TRT Yönetmeni Sayın Rahşan GÜVENEN ve TRT Görüntü Yönetmeni Sayın Hayrettin DEMİR liderliğindeki ekip Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ danışmanlığında TeknoFest Uçan Araba Yarışmasına Serbest Kategoride hazırlanan Yiğit, Kerem ve Can yani Pandora isimli ekibimiz ile birlikte TeknoFest Uçan Araba Kategorisi Tanıtım Filmini çekmeye başladılar.