Üniversite - Lise İşbirliği

Mrt

"Her Alanda Her Zaman En İyisi" olabilmemiz için Vizyon 2023 belgesi ışığında Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Saffet KÖSE, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kadir KADIOĞLU ve Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Üniversite - Fen Lisesi İşbirliği kapsamında hazırlanan protokolü imzaladılar.

Mrt

Üniversite - Lise kurumlar arası eğitim işbirliğinde nitelikli çalışmalar yapanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Radyofarmasi, Nükleer Kimya ve Nükleer Bilimler alanlarında uzman Ege Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Perihan ÜNAK, "Bilim Sohbetleri" etkinliğimizde 10. Sınıf öğrencilerimize "Nükleer Çağın Doğuşu" temalı sunumunu yaptı.

Şbt

Üniversite - Lise kurumlar arası eğitim işbirliğinde nitelikli çalışmalar yapanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Katip Çelebi Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa CAN "Bilim Sohbetleri" etkinliğimizde 10. sınıflarımızla buluştur.