Arıkan UUAPY

Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası Araştırma Projeleri Yarışması

May

Hem Olimpiyat hem de Proje çalışmalarında adından söz ettiren fen bilimlerine gönül vermiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 28. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edilen projelerimiz Kimya'da 2. ve Biyoloji de Mansiyon (Beşiktaş Belediyesi) alarak ödülle döndüler.

May

Hem Olimpiyat hem de Proje çalışmalarında adından söz ettiren fen bilimlerine gönül vermiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 27. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edilen projelerimiz ödülle döndüler.

Nis

Bilim insanı olma yolunda fark yaratarak ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2 projemiz Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 27. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.