Okul Tanıtım Videolarımız

Genel okul tanıtımınız için yılda bir defaya mahsus hazırlanan okul tanım videolarımız bu sayfada yer almaktadır. Kimya öğretmenimiz Dr. Gülseren Coşkun ve ekibine teşekkür ederiz.

Haz

Titiz ve disiplinli bir şekilde çalışan Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve kıymetli öğrencilerimiz büyük emek harcayarak sinema tekniklerini etkin ve verimli bir şekilde kullanarak eşine az rastlanır nitelikli bir Okul Tanıtım Videosu´na İzmir Fen Lisesi Okul Tanıtım Videomuz 2024'e imza attılar.

Şbt

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2021 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Tem

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2020 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Tem

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2019 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Ock

Uluslararası çalışmalara öncülük yapan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz 2018 Okul Tanıtım Videomuzun ülke sınırlarını aşarak çalışmalarımızı tanıtabilmesi için öğrencileri ile birlikte titiz çalışarak videomuza İngilizce Altyazı yazırlayıp videomuzu güncellemişlerdir.

Haz

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

May

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.