Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması

Haz

XVI.Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması 'nda 5 öğrencimiz tam puan alarak 5 öğrencimiz de yüzdelik dilimi ile Medal of Internal Final Stage Winner madalyası alırken 10 öğrencimiz 2.lik Sertifikası, 17 öğrencimiz 3.lük Sertifikası ve 3 Öğrencimiz Katılım Sertifikası almıştır. 40 öğrencimize 41 kere maşallah diyerek Matematik (11 Öğrencimiz), Fizik (1 Öğrencimiz), Kimya (9 Öğrencimiz), Biyoloji (2 Öğrencimiz) ve İngilizce (17 Öğrencimiz) alanlarında önce Bornova'mızı, İzmir'imizi sonra da Türkiye'yi gururla ve başarıyla temsil ettik.

Ara

Ulusal ve uluslararası yarışmalarda bilgi ve becerilerini kayıt altına alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Öğretmenlerimizin koordinesinde XVI. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışmasına 28  Kasım 2019  Perşembe günü saat 22:00'a kadar 1.etap için 141 öğrencimiz müracaat etmiş ve 28 Kasım 2019 - 22 Aralık 2019 tarihleri arasında 128 öğrencimiz Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Coğrafya ve İngilizce alanlarından yarışmaya katılmıştır.