Etiket Sonuçları: davet

Teknofest 2023 İzmir Ziyaretçi kaydınızı yaptınız mı?

Bağlantı: https://t3kys.com/tr/teknofest/visitor/apply/izmir/

Mrt

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 7 projemiz MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 15. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına davet edildi.

Şbt

"Salı sallanır da bu kadar mı sallanır? Bu düpedüz 9.0´lık deprem... İzmir Fen Lisesi üzerindeki tozları silkiyor!" dedirten çalışmalara imza atan öğrenci ve öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz davet edilmiştir.

Nis

Bilim insanı olma yolunda fark yaratarak ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2 projemiz Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 27. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.

Nis

Bilim insanı olma yolunda fark yaratarak ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz Özel Ege Lisesi 16. Fen Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.

Nis

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına davet edildi.

Nis

Bilim insanı olma yolunda azimle ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 5 projemiz Bayrampaşa Belediyesi Bilim ve Teknoloji Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.

Nis

Bilim insanı olma yolunda kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Yağmur ve Hande Sena´nın projeleri Bayer Liseler Arası Bilim Yarışmasına Çağrıldı.