Etiket Sonuçları: efsane

Tem

Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde okul bahçemizde 2 okul grubumuz ve 1 profesyonel grup öğrencilerimiz için İFL Bir Efsane Konseri 2023 isimli etkinliğimizde 1 Haziran 2023 tarihinde sahne aldılar.

Ekm

Ulusal ve uluslararası başarılara imza atan, olimpiyat ve proje çalışmaları ile bilim dünyasının derinliklerinde yol alan, derslerde sordukları sorularla pırıl pırıl parlayan ve sosyal becerileri ile kendilerinden söz ettiren efsane dönem İFL 2021'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde son sınıf öğrencilerimizin ve ders öğretmenlerimizin katılımı ile süreci ortak akılla yürütmek ve işbirliği ile en etkili ve verimli çalışmaları yaparak bu yılda İzmir Fen Lisesi bayrağını yine en yüksekte dalgalandırmak için öğrencilerimizle toplantı yaptık.

Ekm

May

"Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri ödüllere doymayan bir öğretim üyesi Can BAYRAM'dı. Hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Can BAYRAM, tüm gününü okulumuz öğrencilerine ayırdı. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem İFL´deki anılarını anlattı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Olimpiyatçılara özel bir oturum gerçekleştirdi.

May