Etiket Sonuçları: gümüş

Mrt

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları için çalışan ve Türk Milli Takımında yer almak için uğraş veren öğrencilerimize motivasyon amacıyla Takım Seçme Sınavları öncesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ okulumuzun olimpiyat takımları kaptanı Alperen Tupurtu'ya IOI 2022 Gümüş Madalya başarısından ötürü (Endonezya'da gerçekleştirilen 34. Uluslararası Bilgisayar Olimpiyatı) makamında kendisini tebrik etmiş ve tüm olimpiyat öğrencilerimize farklı tarihlerde gerçekleştirilecek olan takım seçme sınavlarında başarılar dilemiştir.

Ağu

Endonezya'da gerçekleştirilen 34. Uluslararası Bilgisayar Olimpiyatı'nda ülkemizi temsil eden öğrencimiz Alperen TUPURTU Gümüş Madalya kazanarak bizleri gururlandırdı. Öğrencimizi ve Danışman Öğretmeni Sertaç Ateş'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Tem

Çin Halk Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 54. Uluslararası Kimya Olimpiyatı 84 ülkeden 326 öğrenci arasında öğrencimiz Fatma İlay TOSUN Gümüş Madalya kazandı.

Nis

"Nasıl başardın ve ileride ne yapacaksın" sorularına cevap verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun gözetiminde Bilim Olimpiyatlarına çalışan Matematik Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Zeynep Ebrar KARADENİZ Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatında (European Girls' Mathematical Olympiad - EGMO) ülkemizi gururla ve başarıyla temsil edip GÜMÜŞ MADALYA kazandıktan sonra medya Zeynep'in başarısını yazdı ve yayımladı.

Nis

Bilime gönül verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine bir bilimsel başarı haberimiz var. Kazakistan´ın başkenti Astana´da 51´incisi düzenlenen Uluslararası Mendeleyev Kimya Olimpiyatları´nda Türk Milli Takımında yer alan Ceylan ve Cennet şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip üstüne bir de bir gümüş madalya getirdiler.