Etiket Sonuçları: icho

Ağu

Uluslararasında her yıl madalya kazanmasına rağmen ilk madalyayı kazandıkları zamanki heyecanla ve titizle çalışan olimpiyat öğrencilerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine kimya ve yine bir bilimsel başarı haberimiz var. Japonya'nın ev sahipliğinde 53´ncüsü salgın süreci dolayısıyla çevrim içi düzenlenen Uluslararası Kimya Olimpiyatı´nda (IChO 2021) Türk Milli Takımında yer alan Deniz şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip bir adet de altın madalya kazandı.

Tem

Uluslararasında her yıl madalya kazanmasına rağmen ilk madalyayı kazandıkları zamanki heyecanla ve titizle çalışan olimpiyat öğrencilerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine kimya ve yine bir bilimsel başarı haberimiz var. İstanbul, Türkiye´de 52´ncisi pandemi süreci dolayısıyla çevrim içi düzenlenen Uluslararası Kimya Olimpiyatı´nda (IChO 2020) Türk Milli Takımında yer alan Deniz şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip bir adet de altın madalya kazandı.

Tem

76 Ülkenin katıldığı bu yıl Slovakya ve Çek Cumhuriyetinde 19 Temmuz - 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında İFL Olimpiyat Takımları Kaptanımız ve Kimya Olimpiyatçımız Ceylan CEYLAN ülkemize Altın Madalya kazandırdı.